Віта ю улюблений MakeUp 💄 Club #happybirthdaymakeupclub
Моя улюблена спільнота❣️
Привіт 🫶
Любий MakeUp Club я Вітаю тебе з першим Днем Народження 🥳 🎉
А також вітаю всіх красунь учасниць з цим прекрасним днем 🫶
Я познайомилась з цією спільнотою влітку, і за ці півроку я дізналась ну дуже багато всього цікавого про нові бренди, склади, різні думки та багато дуже цінної та корисної інформації.
Спільнота Makeup додала мені натхнення ще більше поринати в цю бʼюті атмосферу, та дала класний поштовх для розвитку 🙌 Я люблю писати, пізнавати нове, читати цікавих дівчат яких тут ну дуже багато! І я щаслива що нарешті така спільнота зʼявилась і в Україні 🇺🇦Тут всі діляться своїм досвідом, а як на мене досвід це найцінніше що може бути. Ваші макіяжі це справжній витвір мистецтва 💄 В мене зʼявилась та мотивація яка на жаль мене покинула з настанням повномасштабного вторгнення😒 Але тепер в мене відкрилось друге дихання і є бажання Створювати.
Хочу дуже подякувати засновникам MakeUp Club які організовують такі класні челенджі, конкурси та додають мотивації в вигляді дуже крутих подарунків 🎁 Коли я отримала свій перший подарунок мої емоції мене переповнювали, я навіть до кінця не вірила що це можливо, бо ніколи ніде практично нічого не вигравала і завжди думала що всюди якийсь обман. Але Makeup повністю змінив мою думку щодо розіграшів і тепер я вірю в те, що все можливо! Головне робити та діяти завжди щиро та просто бути собою.
Вітаю 🙌🫶🥳
Коментарі (0)