YuliHrytskoff

Гель для душу заспокійливий "Мигдалевий макарун" Dermacol Aroma Ritual

Гель для душу заспокійливий "Мигдалевий макарун" Dermacol Aroma Ritual

Гелі для душу від чеського бренду Dermacol – моя особлива любов! Я перепробувала вже практично весь асортимент гелів цього бренду і як тільки з’являється новинка – із задоволенням спішу купити і її!) Хоч це й мас маркет, але ці гелі вирізняються дуже хорошою якістю, надзвичайно приємними ароматами, а головне – не сушать та не подразнюють мою чутливу шкіру.

Нещодавно у бренду вийшла новинка – Заспокійливий гель для душу "Мигдалевий макарун", звичайно, що я її придбала, і тепер спішу поділитись враженнями про цей засіб і з вами)

Дизайн гелю витриманий в типовому для Dermacol стилі - видовжена напівм'яка туба, що має вертикальне положення. Туба яскравого рожевого кольору із зображенням макарунчиків) Дуже красива і привертаюча увагу!

На обороті туби - вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Кришечка відкидна, вона ж виконує роль дозатора. Гель крізь кришечку не протікає. Отвір-дозатор в міру широкий, дозувати крізь нього гель зручно.

Об’єм гелю стандартний – 250 мл.

Склад гелю самий звичайний, типовий для якісного мас маркету. Із корисних для шкіри компонентів – вітамін Е (токоферол), який виконує роль антиоксиданту, зволожуючого і пом’якшувального компоненту; гліцерин (гарний зволожувач); мигдальна олія (має пом’якшувальний та поживний вплив на шкіру); касторова олія (чинить заспокійливу і пом'якшувальну дію на шкіру); молочна кислота (впливає на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену); рослинні гліцериди (мають пом'якшувальні і зволожувальні властивості). Решту компонентів – допоміжні – ПАР (здебільшого, м’які), емульгатори, регулятори в’язкості, декілька ароматизаторів та консервантів.

В цілому, як для мас маркету – склад непоганий, оскільки вміщує досить велику кількість справді хороших доглядових компонентів, але консервантів, як на мене, все ж таки забагато (серед яких є і не самі безпечні)…

Консистенція засобу кремово-гелева, густа, текстура однорідна.

Колір - молочно-прозорий.

Запах. Замовляючи даний гель, судячи із назви та оформлення засобу, я очікувала, що аромат гелю буде солоденький кондитерський, з нотками випічки, ванілі та мигдалю. Але реальність виявилася зовсім іншою… Гель має свіжий білоквітковий аромат. Я чітко чую конвалію, трохи жасмину, дуже віддалено – нотки вишневого цвіту (схожий на сирий мигдаль). Для мене це просто аромат чистоти, свіжості, випраної дорогим порошком та висушеної на морозному повітрі білизни… Він приємний, «дорогий», але не той, що я очікувала) Але, в цілому, мені подобається! Він ненав’язливий і заспокійливий. Після прийняття душу із цим гелем, його аромат деякий час залишається на тілі, але не дуже довго.

Піниться гель дуже добре, утворюючи щільну повітряну піну. Завдяки цьому та, враховуючи густу консистенцію, розхід засобу виходить вкрай економним.

Змивається легко, слизької мильної плівки на шкірі не залишає.

Гель чудово очищує шкіру від будь-яких забруднень, даруючи відчуття свіжості, чистоти та комфорту. Та, що для мене найважливіше, абсолютно не сушить та не подразнює мою чутливу шкіру!

Висипань, алергії, чи будь-яких інших неприємних реакцій гель також не викликає.

Тому, із задоволенням продовжую ним користуватись та рекомендую до покупки!💗