Христина 🌺

Інтимний гель Comex

Інтимний гель Comex

Колись, десь років 15 назад, я використовувала інтимні мила...памʼятаю якраз на піку були Avon, Oriflame, і багато інших. Завжди в мене було і подразнення, і свербіж, і інші проблеми, які виникають в жінок ( знаю точно, що це саме від мила). Потім був період, коли я використовувала дитяче мило, і господарське🙄, бо так радили в пологовому.

Але цей запах господарського мила🤦‍♀️.

Потім в мене почався пунктик натуральності😅. Я почала розбирати склади...і першим ділом розібрала дитяче мило😳. Після цього більше ним не користувалася ( бо я ж думала, що якщо мило дитяче, то воно неодмінно безпечне, незважаючи на ціну).

І почала шукати альтернативу. Знайшла👌. Це рідкі мила, але дійсно з натуральним складом.

Довгий час користувалася Farmona Herbal. Але захотілося чогось нового.

І тут вибір впав на Comex.

Це натуральний інтимний гель з травами, гіалуроновою та молочною кислотою.

Взяла спочатку міні формат- на пробу. До речі, мені цей бренд подобається тим, що вони випускають мініатюрки- дуже зручно брати саме в такому розмірі ...бо ж може не підійти, або в подорож- це взагалі ідеально.

Перше, що сподобалось- запах...він тут такий свіжий, приємний, ніжний.

Сам гель мені даже сподобався по своїй дії, не викликав ні подразнення, ні свербіння, все класно. Він прозорий, не липкий, гарно піниться. Свою дію виконує сповна. Це ще один гель в мою скарбничку, який точно буду повторювати знову👌.

Інтимний гель Comex