ksnklb

Що закінчилось у листопаді 🍁

Що закінчилось у листопаді 🍁

Нарешті прийшов час і мені написати про "викидушки", цього місяця не багато, та я постаралась зробити допис цікавішим. Або просто прибрала у тумбочках, у які рідко хтось заглядає і знайшла отакі "раритети", які давно пора викинути.

Тому запрошую до перегляду 😉.

Що закінчилось у листопаді 🍁

Цього місяця назбирала не багато баночок, та все ж)).

Comex – класна шампунь з натуральним складом, українське виробництво і низька ціна.

Мініатюра Pink Sugar – жіночний смачний та солодкий аромат, яким хочеться користуватись хоча б кожен день)) У виробника з таким ароматом є ще спрей для тіла та парфум для волосся, тому можна повністю одягнутий цей аромат і відчувати себе у хмаринці солодкої вати.

Tesori d'Oriente Karma – дуже ароматний гель для душу, який добре піниться) аромат, для мене, чистоти та свіжих квітів.

А завдяки баночці L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C ми всі тепер знаємо, як може окислитись вітамін C 🫣. Докінчити цю баночку не вдалось для кінця, як би я її не зберігала. І ця сироватка мені прийшла у подарунок за активність)) Загалом вона хороша, якби не баночка.

Dr. Blanc – ополіскувач для порожнини рота. Досить не поганий, залишає солодкий присмак та не з дуже яскравим смаком, закінчився швидко.

Такі маленькі тіні можуть пам'ятати поціновувачі Oriflame. Пам'ятаю, що їх був досить хороший вибір у каталогах з гарними назвами. Що я ще пам'ятаю, що вони ніколи не було гарно пігментованими і ними майже ніхто не користувався. Давно вже пора на смітник, хоча зізнаюсь, формат мені подобається.

І так, якщо ви думаєте, що ця палетка старша за мене, ви праві 😄.

Пані та панове, перед вами ✨️Ruby Rose✨️.

Дальше тіней я не зайшла, хоча там були ще відділи для рум'ян та пензлів, бо там вже все давно розбите. А набір відтінків досить не поганий, можна навіть сказати баааазаа, принаймні для мене. Хоча не пам'ятаю, щоб ними користувалась) А от в дитинстві любила дивитись на них) Гарні ж відтінки з блиском)) Пігментація і досі у темніших відтінків не погана)) Та ех... цю палетку вже давно пора викинути).

Та я не буду засмучуватись, адже на сайті знайшла схожу палетку 😂. Не сваріть, що додаю сюди, це для тих, у кого ностальгія)) дизайн там схожий до цього раритету, і відтінки є схожі)) Тому, якщо колись раптом з'явиться на сайті, може і замовлю 😄.