Hrystja_

Закінчились два BB…

Закінчились два BB…

Тут не буде порівняння одного з іншим...бо вони однакової ціновоі категорії...це просто з розділу " Пусті баночки".

BB Purito: в мене 21 відтінок. Спочатку видався надто сірим, але він ідеально зливається зі шкірою. Склад...може бути. Є SPF...тільки не вказано скільки. Десь- колись знайшла, що 42...(але зразу згадала скандал, який відбувся кілька років тому на рахунок фірми Purito, де заявляли, що SPF 50, а насправді був 19). Тому, скільки тут його є- знають тільки розробники🤣.

Але, з іншого боку...я його використовувала в сильну спеку, і в мене пігментація більшою не стала...значить точно % SPF нормальний.

Це єдиний ВВ, який повністю перекриває мою пігментацію. Ідеально. З ним в мене цілком вирівняний тон. Але він сильно пачкає все кругом: руки, телефон, одяг🤦‍♀️, якщо вдягти куртку з великим коміром- то вона зразу буде в ВВ.

Нових висипань в мене не викликав, пори не забив. Загалом мені підійшов, буду купувати ще, бо мені подобається, як він вирівнює тон. Тільки тепер хочу спробувати 13 відтінок.

Закінчились два BB…

На нього натрапила зовсім випадково. Купувала за 320 грн ( Purito ~ так само).

Підкупив його повністю натуральний склад. Я не знала, чи буде він виконувати свої функції, бо, зазвичай натуральні ВВ не перекривають нічого. Але він дійсно класний.

В мене найсвітліший тон. Купувала його ще в червні, але зрозуміла, що моїй жирній шкірі він ідеальний на осінь. І дійсно...

Тут багато корисних речовин: гіалуронка, лецитин, олія бергамоту, лотос, шипшина і банато інших.

Також є антиоксидантні властивості, які захищають від синього світла.

Запах бергамоту. Мені подобається.

Він теж дуже класно вирівнює тон ( але з пігментацією справляється на 4-). На кожен день ідеальний. Підійде підліткам, бо натуральний склад. На фото ще вдалось каплю витиснути, щоб показати колір)

Загалом, мені сподобались обидва BB, я купила їх знову.