Макіяж тільки 🖤 і +/- в MakeupClub
Цей допис без негативу,а просто про мене і мої вподобання, те що я люблю і не дуже в самому клубі.
Я вирішила обʼєднати одразу дві ідеї в одну,тож роблю макіяж тільки чорною косметикою (чорне пакування)
Процес самого макіяжу ви можете побачити в кінці, вийшов такий прощальний осінній теплий мейк🖤
Люблю/не люблю
- Люблю. Читати про догляд за волоссям, для мене дописи про hair рутину дуже важливі і цікаві. Я нарешті поборола рясне випадіння, воно тьху-тьху стало мізерним. Тож окрім як отримувати на затест засоби для волосся, я прям зачитуюсь і зберігаю те,що сподобалось
- Не люблю. Читати дуууууууже довгі дописи,особливо коли половина інформації-це все,що можна взяти на сайті про продукт,а не особисті враження. Тому опис я читаю по діагоналі, я люблю коли змістовно і коротко. Але враження ніколи не пропускаю😅
- Люблю. Дивитись відео grwm. І люблю знімати, але не дуже люблю монтувати😅 Я люблю коли оце на камеру показують чим користуються і ще коли так пританцьовують,реагують на камеру🥰
- Не люблю. Не детальні дописи. Тобто коли тільки одне фото, я завжди люблю розглядати, різні ракурси. Який аплікатор, яка текстура, відтінок. Причому я не очікую якісних професійних фото ніколи. Бо насправді подобаються живі відгуки, без виставлених кадрів. Але коли це просто одне фото і "мені сподобалось,беріть". Ех☹️
- Люблю. Те, що тут можна знайти своїх,як і в житті. Що тут є ті, хто підійшли по духу і не підійшли. Що тут всі різні, з різних сфер,різного віку,типажу і тд.
- Люблю. Коли в одному дописі декілька продуктів, порівняння, батли,підбірка. От підбірки від наших дівчат експертів просто супер.
- Люблю. Дописи від брендів, особлива любов до Mermade. Я чесно признаюсь,думала,що це сумнівний дитячий бренд. Через доступність і вигляд. Але коли я почала читати їх, а ще і отримала такий чудовий подарунок, що моя шкіра розпрощалась з висипами,втомою, стала пружною і сяючою. Я зрозуміла, що я дуже помилялась. Тому чекаю на спф, Mermade 😏🤫
- Люблю. Розпаковки. Це моя окрема любов, бо я собі замовляю щось рідко,а от підглянути, що там у красунь обожнюю. Але признаюсь, розводять мене дівчата на гроші🤭
- Люблю. Швидку комунікацію, увагу і розуміння від команди. Навіть найменші казуси вирішують моментально, терпляче відповідають на мої запити, за останні дні вже задовбала своєю статистикою😂 А ще ніколи не обділяють подарунками! (І я жартувала, шкода, що не у всіх є розуміння. Але то таке, всі ми різні і не маємо обовʼязково дивитись в одному напрямку) Головне, що команда зацінила, тепер я знаю як отримати лайки від вас😏😅
- ТА ПРОСТО ЛЮБЛЮ MUC♥️
Ну Шо там по макіяжу тільки чорним?
Дівчата, це було дуже важко, але і я не с*икло🤭
- У мене нема чорного тонального( Тож без нього
- Консилер The Saem (так як він прозорий,а кришечка чорна). Він гарно перекриває, але трохи жовтить
- Стік для контурінгу. Я вас ще досі з ним не познайомила. Це Bell і він чорний! Він насправді рудий трохи, але не критично. Ним ми і робимо собі хоч щось на обличчі) Про нього я ще окремо напишу
- Олівець для брів Patricia Ledo 02. Він не підійде дуже темним дівчаткам, бо рудий трохи
- Гель для брів ми також пропускаємо
- Перейдемо до очей. Туш Maybelline sky high. Вона гарно подовжує і гарно тримається, а також вона чорна
- Олівець для очей від karaja. Стійкий і деревʼяний
- Палетка тіней також karaja. Тут тисяча кольорів, всі в золоті.
- Ну і фінал. Губи. У мене безліч чорних помад)) Але оберу я гарний зволожуючий нюд від radiant 05. Мені вона найбільше з усіх чорних подобається.
Ось такий інтерактив в мене вийшов. Я вирішила не заміняти продукти,по типу помадою зробити румʼяна)
Дякую, що були зі мною🫶🏼
Коментарі (0)