Олена Романюк

Elizavecca Spot Patch Гідроколоїдні патчі від прищів

Elizavecca Spot Patch Гідроколоїдні патчі від прищів
Elizavecca Spot Patch Гідроколоїдні патчі від прищів

Я вже вдруге купую цю яскраву коробочку з красномовним малюнком, де зображена войовнича відьмочка-свинка, яка героїчно долає ненависне запалення на шкірі. Elizavecca завжди привертає увагу
цікавим оформленням😉

Я знайшла патчі завдяки допису Strange Love, почитайте її досвід з ними та поради:

https://club.makeup.com.ua/post/12445/

Патчі Elizavecca я беру для своєї доньки, яка вступає в підлітковий вік, відповідно, періодично їй псують настрій маленькі, поодинокі запалення. Я пам'ятаю, як воно може зіпсувати настрій зранку, і дуже радію, що зараз є такі класні патчі, які суттєво полегшують життя.

Мій варіант пакування містить 44 патчі, різного діаметру, які вказані на коробочці.

Патчі наклеєні на пластинку, яка надійно розташована в захисному карманчику.

Вони майже прозорі і зручно чіпляються до шкіри, треба притиснути на 2-3 секунди, щоб краще зафіксувалися.

Донька виходить з патчем на вулицю та не переживає, що буде помітно. Коли відкриваєш карманчик з пластинкою, то я чую запах типу сірки 🤔. В процесі використання патчу, запах не відчувається.

Як ми використовуємо?

Як тільки помічаємо почервоніння чи майбутній "вулкан", підбираємо відповідний розмір патчу і клеїмо. Через 1-2 годину патч біліє, що свідчить про його активну роботу, тобто збирає надлишок шкірного жиру та результат активностей бактерій.

Гідроколоїдний патч добре прибирає почервоніння, і в той же час не пересушує шкіру, як це роблять спиртовий розчин саліцилової кислоти чи настоянка календули. Якщо запалення суттєве, то за добу-дві використання патчів, швидше відбувається процес дозрівання та виходу змісту запалення.

Є застереження від виробника: не використовувати при діабеті, якщо маєте порушення циркуляції крові та дуже чутливу шкіру.

Отже, я дуже раджу мати на поличці в ванній такий чудовий засіб для надзвичайної ситуації на шкірі. Інколи й чоловікові "дістається" патч 😅, якщо виникає запалення через гоління.