krislemly

Дезодорант з гарним складом, справжня знахідка☘️

Дезодорант з гарним складом, справжня знахідка☘️

На моїй поличці зʼявилось декілька нових засобів від Weleda і сьогодні хочу поділитись своїми враженнями на дезодорант 24h Citrus Deodorant Roll-On.

Обʼєм: 50 ml.

Пакування: білий флакон з яскравою зеленою етикеткою. Антиперспірант представлений в роликовому форматі. Сама кулька зручного розміру. Легко ковзає, розподіляє засіб у достатній кількості.

Склад: як і обіцяно органічний. Не містить солей алюмінію, фталатів, синтетичних ароматизаторів, барвників, консервантів, мінеральних олій та продуктів їх переробки. Діючою речовиною виступає спирт, який якраз і має бактерицидний ефект, борючись із неприємним запахом.

Аромат: дуже приємний, з цитрусовими нотами (напевно це лайм), свіжий та ніжний при цьому. Віддушка не інтенсивна, запах парфуму не перебиває.

Консистенція: рідка, мені нагадує якусь сироватку.

Дезодорант призначений для чутливої шкіри. Підходить до застосування після гоління.

Мої враження: У використанні він комфортний, немає подразнень, ні сухості, слідів на одязі він не залишає. Не викликав подразнення шкіри, неприємних відчуттів, печіння, шкіру не сушить. На одязі білих розводів не залишає. Сохне досить швидко, з піднятими руками ходити не доводиться. І основне те що захищає від поту, і від запаху, на цілий день цілком вистачає.