Marinka🌈Rainbow

Українська ніша ✨

Українська ніша ✨

Всім привіт ❤️

Хочу продовжити свою добірку і розповісти про ще один цікавий для мене аромат від українського виробника авторських парфумів Landor що називається Choko milk.

Хто не знайомий , Landor це молодий український бренд що продовжує розвиватися та випускати нові аромати.

Choko milk - це один з найперших їхніх ароматів , був хітом продажів 2019 року.

Він відноситься до категорії жіночі,східні ,пряні

Піраміда аромату

Початкові ноти: Шоколад

Ноти серця: Пачулі,лікер,кава

Базові ноти: Амбра,боби тонка, ваніль,мускус

В мене пробник з розпилювачем на 3мл . Це такий собі малесенький флакон і він дуже зручний для знайомства з ароматом. У Landor також є пробники - пробірки на 1 мл запаковані в конвертики з крафтового паперу. Але для мене вони не зручні і не подобаються тим що немає розпилювача і треба робити намаз на шкіру, і ще тим що на пробниках немає ні назви ,ні будь яких інших опізнавальних знаків, хіба що є парфуми рідина яких пофарбована в кольори. Якщо пробник у вас один,то впринципі немає різниці. Я якось замовила 10 штук різних пробників виробника , вони при зберігані випали зі своїх упаковок і так як мали однаковий зовнішній вигляд то потім важко вже було зрозуміти де який .

Повернемося до Choko milk 💙

Це дуже смачний , гурманський та пряний аромат. Не дивлячись на те що в початкових нотах вказаний шоколад, розкривається він нотами шоколадного лікеру, солодкого та теплого, такий приємний та зігріваючий .Далі до лікеру приєднуються кава та пачулі, легким натяком фоном звучить шоколад. Я б не сказала що цей шоколад молочний, для мене це гіркий чорний шоколад такий яким посипають зверху різні десерти)

Уява малює асоціації з затишною кав'ярнею, невеличке приміщення де не дуже багато столиків . Якраз готують каву, на вітрині викладені різна свіжа випічка та шоколадні десерти, і ось всі ці запахи змішалися і ти з насолодою вдихаєш їх в очікуванні свого замовлення 🤤 І аромати настільки дифузні що їх відчутно навіть на вході до кав'ярні.

Choko milk аромат досить багатогранний, і хоч викликає асоціації з булочками десертами, дуже привабливий. Не сказати що це простий аромат , в ньому переплітаються і солодкість ,і пряність . Але солодкість помірна, вона не душить . Також аромат грає і змінюється на протязі свого звучання. Я чомусь можу представити його не тільки на жінках ,але й на чоловіках. Мені здається що з чоловічої шкіри Choko milk звучав би дуже привабливо.

Аромат дуже компліментарний та шлейфовий. Добре тримається на тілі та речах. Читала що Choko milk порівнюють з Chocolate greedy від Монталь. Також Landor поповнили свою колекцію шоколадних ароматів ,тепер ще є Choko white та Choko dark. Планую з ними також познайомитися.

Дякую за увагу 🤗

01 грудня, 2023
Marinka🌈Rainbow
01 грудня, 2023