The Icon: огляд аромату від Antonio Banderas
Туалетна вода поставляється в глянцевій картонній коробці з відповідними логотипами й написами. Дизайн флакона зроблений у стилі “Antonio Banderas”, за доступну ціну ви отримуєте доволі вишуканий і стильний флакон. В цілому, дизайн флакона виконаний у темно-синьому градієнтному кольорі. На передній і задній частині пластикова вставка, спереду – золота емблема у вигляді монети з написом назви аромату The Icon і слогану “Success is an attitude”. Кришка флакону, як і сам розпилювач виконані з темно-синього пластику.
Який на запах аромат успіх у The Icon?
Початкова нота чітко дає чітке уявлення, що тут присутні цитрусові ноти та щось перцеве. Я чітко відчуваю грейпфрут та чорний перець. Це поєднання одночасно й свіже, наче спілий соковитий грейпфрут присипали тонким шаром палючого і важкого чорного перцю. Поєднання доволі цікаве, але трохи важкувате як для старту. Думаю для осінньо-зимового періоду це буде найбільш вдалий період, коли можна буде застосувати дану воду.
В середній ноті, десь через 15-20 хвилин з’являються ледь помітні, тонкі запахи ніжної фіалки, обгорнуті в ароматну шавлію з ледь відчутними нотами лаванди. Це поєднання нагадує гірську полонину з квітучими травами десь в середині літа.
Через годину прокидається базова нота. Коли нота серця майже непомітно перетікає в терпкий і пряний пачулі, солодкуваті боби тонка. Деревні ноти сандал і дубовий мох майже не помітні, але вся ця база закріплена легкою тілесною амброю, яка завершує цю композицію, додає маскулінного характеру і надає більш стійкого ефекту для туалетної води.
Чи довго тримається?
Тут питання залежить не лише від самої води і її складників, але і від власника. Звісно все індивідуально і залежить від багатьох факторів: людини і її фізіологічних особливостей, пори року, те, куди, скільки та на що наноситься сам парфум.
Зараз літо, я наносив на теплі ділянки шкіри – навколо шиї, під пахвами й зап’ястя. Також на одяг, звісно на натуральних тканинах будь-які ефірні олії будуть триматися набагато довше, ніж на тканинах створених на основі поліестеру.
В мене в середньому вийшло десь 3-4 години відчутного аромату + ще 2-3 години ледь помітного аромату близько до шкіри. Що як для eau de toilette стандартне значення.
Можливо в холодну і сиру пору року ця вода розкриється зовсім іншими барвами й відтінками, як і її стійкість. Я звісно спробую протестувати її пізніше та оновити дані в цьому огляді.
Висновок
Нова чоловіча вода від Antonio Banderas вийшла як завжди цікава. Багатогранний аромат композиції, цікавий дизайн флакону і як зазвичай бюджетна ціна, тримають цей бренд в топах європейських продажів вже не один рік. Вода дійсно вийшла доволі чоловіча за характером. Цитрусово-перцевий початок, ніжна квіткова середина і солодкувато-терпкий посмак, саме той набір, який зараз в тренді чоловічої парфумерії.
Коментарі (0)