Darina🦉

Парфумовани спреї для тіла Victoria's Secret

Отримала в подарунок таких трьох красенів. Моя колекція Victoria's Secret починає збільшуватися ❤️. Взагалі солодкі аромати то не моє, але будемо знайомитися.

1. Першим був Victoria's Secret Bare Vanilla Noir, перше враження - це запашна випічка, з солодкими фруктами, які притрушені багатою кількість ванільного цукру, а зверху тепла груша в солодкому сиропі💛. Запах крамниці з тістечками🍰🍧🍡🧁. Мені дуже сподобався цей аромат, прям захотілося чогось солодкого з'їсти 😂. Основні акорди (ванільний, фруктових, солодкий, свіжий, пудровий). Само більше я відчуваю ваніль та грушу ( пам'ятаєте цукерки "дюшес", от щось схоже)

2. Victoria's Secret Rouge Elixir 2 , тут виникла асоціація з солодким теплим капотом, або чаєм з ягодами. Багато соковитих червоних ягід🍓🍒☕. Не скажу, що мені дуже він сподобався, але аромат цікавий.

3. І на останок Victoria's Secret Vanila Lace. Тут я відчуваю тільки багато ванілі. Я люблю пити каву з корицею (не тільки по четвергах😂) та ванільним цукром, ось щось таке мені нагодалось.

Ну поки в фаворити я записала перший❤️.

Спреї для тіла легко наноситься і швидко вбираються, засоби поєднують в собі якості лосьону для тіла і туалетної води. Об'єм 250 мл. Як тримається пока не скажу, але вже пройшло пів дня, а я відчуваю цей аромат.

Ось таких гарний та солодкий в мене був ранок☕💛.

Всім гарного настрою ✨🖤

03 грудня, 2023
Darina🦉
03 грудня, 2023