Marinka🌈Rainbow

Supergoop Glow Screen

Supergoop Glow Screen

Всім привіт ❤️

Хочу розповісти про мій улюблений сонцезахисний крем для обличчя який ідеально підійшов ,тому що до цього я довго знаходилась в пошуках. Перша причина це те що майже всі захисні креми викликають в мене алергічні реакції та дуже печуть. Останній перед цим кремом був Sane, мала великі на нього надії ,але нажаль. Друга причина, засоби з spf мають важку текстуру і шкіра під ними пітніє,особливо влітку, а потім з'являються висипання та інші неприємності.

Познайомилась з кремом Supergoop я за допомогою пробника який подарували мені з покупкою і з того часу не шукаю вже інші.

Supergoop це американський бренд, країна виробник США. Цей бренд спеціалізується лише на сонцезахисних засобах. Косметика веганська, не тестується на тваринах та не має в своєму складі парабенів .

Крем запакований в пластикову тубу, є різні об'єми. В мене зараз мініатюра в об'ємі 15 мл.

Крем за консистенцією доволі рідкий, текстура легка, колір нагадує тональний засіб або bb . Наноситься легко,швидко поглинається, не лишає липкості та масності.

Склад :

Water, Propanediol, Butyloctyl Salicylate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Niacinamide, Glyceryl Stearate Citrate, Bismuth Oxychloride, Mica, Titanium Dioxide, Lauryl Lactate, Isododecane, Isodecyl Neopentanoate, Glyceryl Stearate, Diisopropyl Sebacate, Cetyl Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Ethylhexyl Hydroxystearate, Butylene Glycol, Arginine, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Iron Oxides, Sodium Hyaluronate, Chlorphenesin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phospholipids, Limonium Gerberi Extract, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Pantothenic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ferulic Acid

Склад доволі спірний ,важко назвати органічним.

За що я дуже люблю цей крем так це за те що він дає сяючий фініш. Я власниця сухої шкіри, тому вона в мене завжди матова і ніколи не блищить. Щоб придати їй здорового сяяння , треба прибігати до хайлайтерів . З цим же санскріном в мене два в одному, захист шкіри та сяяння, нібито поверх ненесли хайлайтер або сяючу пудру. Тому цей засіб підійде тим хто любить такий ефект,але в лінійці є також прозорі креми без ефектів. SPF достатньо високий, тому можна використовувати навіть на пляжі.

Я використовую крем кожен день вранці. Спочатку наношу звичайний догляд та макіяж,а вже після цього санскрін. Крем можна наносити декілька разів на день,але мені вистачає і одного.

Результат в дії:

Я щаслива або не дуже власниця веснянок) Навесні з першими яскравими сонячними променями вони в мене активно починають проявлятися та ставати дуже виразними. З цим кремом я помітила що пігментація не така активна,якщо використовувати засіб постійно, веснянки лишаються блідими і майже не помітними. Це означає що засіб працює.

Розхід у крема великий через рідку консистенцію,тому закінчується він швидко. Це єдиний мінус що я можу зазначити. І ціна не дуже бюджетна. На фото я спробувала передати який вигляд крем має на обличчі.

Дякую за увагу 🤗