Найкраща туш 2023 року
Я завжди хотіла мати довгі густі вії, які виглядають розкішно навіть без накладних. Ця туш подарувала мені ефект максимально схожий з накладними, тому автоматично стала моєю улюбленицею.
Maybelline New York Falsies Surreal має щільну кремову текстуру, яка легко наноситься і не лягає комочками. Я наносила її в два шари, і вже після першого війки стали виглядати набагато довшими і об'ємнішими. Після другого шару ефект був ще більш вражаючим. Вії стали справді неймовірно довгими, наче накладні.
Ще одна перевага цієї туші - вона чудово розділяє вії. Після нанесення вони виглядають дуже акуратно, без склеєних пучків та ефекту лапок павучка.
Щіточка класична, вона дозволяє легко покрити вії без склеювання. Вона добре розподіляє туш, створюючи рівномірний шар. Щетинки різної довжини дозволяють підняти і розчесати вії.
Maybelline New York Falsies Surreal дуже стійка. Я носила її цілий день на морозі та під час снігопадів, і вона не дала жодного приводу для нарікань. Вії під кінець дня виглядали так само ефектно, як і зранку. Туш не розмазувалася і не змивалася, навіть у найскладніших умовах.
Для демакіяжу водостійкої туші Maybelline New York Falsies Surreal я рекомендую використовувати спеціальне засіб для зняття водостійкого макіяжу. Наприклад, можна використовувати міцелярну воду або лосьйон для зняття макіяжу з очей. Проте я змиваю її в душі своїм гелем для очищення шкіри та гарячою водою. Туш прекрасно зникає зі шкіри без ефекту панди.
Я дуже задоволена цією тушшю. Вії стають неймовірно довгими, розділяються і зберігають свою форму протягом усього дня. Я рекомендую Maybelline New York Falsies Surreal всім, хто мріє про довгі і густі вії. Тепер вона - мій фаворит.
Коментарі (0)