Pilirina 💛💙

Lirene It’s A Match SPF15 без фільтрів

Lirene It’s A Match SPF15 без фільтрів
Lirene It’s A Match SPF15 без фільтрів
Lirene It’s A Match SPF15 без фільтрів

Поговоримо про тональний крем Lirene It’s A Match SPF15 у відтінку 02 з подарункового боксику, який мені надіслала команда Make Up Club.

Зазвичай користуюся люксовими тоналками останніх років 10, бо все ж вважаю, що вони як не як, а доглядають за шкірою. Тому порівнювати цей тональний з більш дорогим сегментом навіть не буду. Просто покажу наглядно як він виглядає на моїй комбінованій, пористій, ліфтинг-шкірі. Без фільтрів! Без фіксуючого покриття!

✔️Зручність упаковки

Тюбик із закручуючою кришкою непрактичний: не можу видавити звідти потрібну пропорцію крему і він швидко брудниться. Але й осуджувати виробника за це не буду, адже тональний доволі бюджетний. І у люксовому сегменті є подібні екземпляри. Проходили - знаємо.

Тож, поіхали далі.

✔️Склад

На мій подив, цілком звичайний. Принаймні, радіоактивних інгредієнтів, важких масел і сушать спиртів я в ньому не виявила. Величезним плюсом є наявність SPF 15, що здивувало ща цю ціну.

Виробник запевняє, що тональний крем не містить інгредієнтів тваринного походження і його формула повністю веганська. Серед активних компонентів — екстракт арктичного кореня, що є потужним антиоксидантом і стимулює синтез В-ендорфінів, бджолиний віск і гліцерин.

Тестую другий день ☝️ Наглядно показую фото без фільтрів - 02 тон не мій. Але Метеорити від Герлен потім все виправлять ✨

✔️Аромат

Звичайна косметична віддушка. Абсолютно нейтральний.

✔️Текстура

Середньоі густоти. Консистенція повітряна, нагадує щось середнє між гелем та мусом, швидко розподіляється по шкірі.

☝️ Фото без фільтрів наприкінці дня.

✔️Відчуття

Скажу відверто, якби мені було років 25 і пори не були такі розширені, як зараз, з віком - я б його купила. Не бачу у ньому нічого надзвичайного, але і поганого нічого не хочу сказати, бо він не запав мені у пори наприкінці дня так, як, наприклад тональний Kiko, не пересушив шкіру, як це зробив Make Up Factory, але й природньо не затонував так, як як це робить Shiseido чи Chanel.

Тестую його другий день підряд і ніби все добре, за виключенням кількох факторів:

➖ не мій 02 тон. Маю світлу, холодну шкіру і користуюся трішки холоднішими кольорами. На мені тон жовтить, але не окисляється.

надто вологий фініш. Насправді для самого продукту це скоріше плюс, ніж мінус. Просто моя комбінована шкіра аж надто блищить, але зволожена принаймні ззовні. Я це відчуваю.

відчуваю на обличчі і мені це просто не подобається. Але, можливо, це мій бзик.

It’s A Match SPF15 підійде молодим дівчатам з безпроблемною, але не жирною шкірою, які можуть дозволити собі у цьому віці користуватися такими бюджетними засобами чи у них просто не вистачає коштів на більш дорогі засоби.

Я теж колись була на їх місці і можу сміливо рекомендувати It’s A Match. Головне - правильно обрати тон! ☝️