Lirene It’s A Match SPF15 без фільтрі в
Це найбюджетніший тональний крем, який є в моїй косметичці
Поговоримо про тональний крем Lirene It’s A Match SPF15 у відтінку 02 з подарункового боксику, який мені надіслала команда Make Up Club.
Зазвичай користуюся люксовими тоналками останніх років 10, бо все ж вважаю, що вони як не як, а доглядають за шкірою. Тому порівнювати цей тональний з більш дорогим сегментом навіть не буду. Просто покажу наглядно як він виглядає на моїй комбінованій, пористій, ліфтинг-шкірі. Без фільтрів! Без фіксуючого покриття!
✔️Зручність упаковки
Тюбик із закручуючою кришкою непрактичний: не можу видавити звідти потрібну пропорцію крему і він швидко брудниться. Але й осуджувати виробника за це не буду, адже тональний доволі бюджетний. І у люксовому сегменті є подібні екземпляри. Проходили - знаємо.
Тож, поіхали далі.
✔️Склад
На мій подив, цілком звичайний. Принаймні, радіоактивних інгредієнтів, важких масел і сушать спиртів я в ньому не виявила. Величезним плюсом є наявність SPF 15, що здивувало ща цю ціну.
Виробник запевняє, що тональний крем не містить інгредієнтів тваринного походження і його формула повністю веганська. Серед активних компонентів — екстракт арктичного кореня, що є потужним антиоксидантом і стимулює синтез В-ендорфінів, бджолиний віск і гліцерин.
Тестую другий день ☝️ Наглядно показую фото без фільтрів - 02 тон не мій. Але Метеорити від Герлен потім все виправлять ✨
✔️Аромат
Звичайна косметична віддушка. Абсолютно нейтральний.
✔️Текстура
Середньоі густоти. Консистенція повітряна, нагадує щось середнє між гелем та мусом, швидко розподіляється по шкірі.
☝️ Фото без фільтрів наприкінці дня.
✔️Відчуття
Скажу відверто, якби мені було років 25 і пори не були такі розширені, як зараз, з віком - я б його купила. Не бачу у ньому нічого надзвичайного, але і поганого нічого не хочу сказати, бо він не запав мені у пори наприкінці дня так, як, наприклад тональний Kiko, не пересушив шкіру, як це зробив Make Up Factory, але й природньо не затонував так, як як це робить Shiseido чи Chanel.
Тестую його другий день підряд і ніби все добре, за виключенням кількох факторів:
➖ не мій 02 тон. Маю світлу, холодну шкіру і користуюся трішки холоднішими кольорами. На мені тон жовтить, але не окисляється.
➖ надто вологий фініш. Насправді для самого продукту це скоріше плюс, ніж мінус. Просто моя комбінована шкіра аж надто блищить, але зволожена принаймні ззовні. Я це відчуваю.
➖ відчуваю на обличчі і мені це просто не подобається. Але, можливо, це мій бзик.
It’s A Match SPF15 підійде молодим дівчатам з безпроблемною, але не жирною шкірою, які можуть дозволити собі у цьому віці користуватися такими бюджетними засобами чи у них просто не вистачає коштів на більш дорогі засоби.
Я теж колись була на їх місці і можу сміливо рекомендувати It’s A Match. Головне - правильно обрати тон! ☝️
Коментарі (0)