Бюджетна електрична зубна щітка, яку похвалив мій стоматолог
Я дуже боюся втратити зуби, тому намагаюся регулярно ходити на профілактичне лікування. Через війну та інші проблеми, я пропустила один щорічний огляд, тому було максимально страшно йти цього разу...
Проте яким було моє здивування, коли стоматолог похвалив стан зубів та сказав, що за 2 роки у мене навіть каменю немає, лише незначний наліт від чаю.
Я вирішила перепитати, чи варто перейти на якісь дорожчі зубні щітки, проте лікар сказав, що, судячи зі стану зубів, моя теперішня щітка справляється дуже добре.
Тож до вашої уваги моя електрична звукова щітка SONIC 612 ELECTRONIC з Китаю. Я придбала її 1.5 роки тому за 6$, і по сей день вона мені вірно служить. Придбати її можна і зараз, ця модель користується попитом.
Щітка має декілька режимів вібрації:
🦷White
Цей режим призначений для відбілювання зубів. Він використовує більш високу інтенсивність коливань, ніж режим чищення, щоб видалити плями на поверхні зубів. Цей режим може бути корисним для людей з темним зубним нальотом або плямами від їжі.
🦷Clean
Цей режим є основним режимом, який використовується для щоденного чищення зубів. Він забезпечує 2 хвилини чищення (кожні 30 секунд щітка на секунду зупиняється, аби ви розуміли, що слід переходити на іншу сторону щелепи)
🦷Nurse
Цей режим призначений для людей з чутливими зубами або яснами. Він використовує меншу інтенсивність коливань, ніж інші режими, щоб запобігти пошкодженню зубів або ясен.
🦷Care
Цей режим призначений для догляду за яснами. Він використовує пульсуючі рухи, які допомагають видалити наліт і бактерії з ясен. Цей режим може бути корисним для людей з проблемами ясен, такими як кровоточивість або запалення.
🦷Pulse
Цей режим використовує більш короткі, але більш інтенсивні коливання, ніж режим чищення. Він може бути корисним для видалення нальоту та зубного каменю.
🦷Polish
Цей режим призначений для полірування зубів. Він використовує низьку інтенсивність коливань, щоб видалити мікрочастинки нальоту та плями з поверхні зубів. Цей режим може бути корисним для людей, які хочуть отримати блискучу посмішку.
До щітки продаються окремі насадки, їх можна замовити окремо. Міняю їх кожні 3 місяці. Щетинки дуже тонкі та добре вичищають зубні проміжки.
Заряду батареї вистачає орієнтовно на 2 місяці. Проте останні 4-5 місяців бачу тенденцію до зниження тривалості роботи батареї. Заряджається щітка через звичайний провід USB всього 30-40 хв, води не боїться.
По відчуттях щітка просто вібрує і коливається: спочатку треба звикнутися з цим відчуттям у роті, проте вже за кілька днів втягуєшся. Нею не потрібно рухати так активно, як звичайною щіткою: слід дати вібрації та щетинкам зробити усю роботу за вас. Достатньо плавно перемішувати щітку по зубному ряду.
Каменю вона справді не залишає шансу, зуби гладкі та чисті, без плям та твердого нальоту.
Можу рекомендувати дану модель для щоденного догляду за зубами. Як показав мій досвід 1.5 річного використання, вона працює добре.
Коментарі (0)