Кузя Ю-а

Landor Tease Me Cherry

Landor Tease Me Cherry

“Поза всякими сумнівами, «ice wine»(крижане вино) – найбільший скарб світового виноробства.”

Секрет виробництва ice wine – в обробці заморожених ягід при температурі приблизно -7 °. Виноград доставляють на виноробню в замороженому вигляді. Цей тип вина випадково винайшли в Німеччині, коли у 1800 роках на регіон ненароком природа обрушила сильні заморозки, і виноробам прийшлось робити вино з того, що було. Звісно, ламались преси, люди бідкались і сумнівались, чи взагалі будуть результати хоч якісь.. але…

Проте, це вино, було самим солодким, природньо солодким, ніж будь які інші вина! І досі, це вино вважається рідкісним, дорогим та надзвичайно насиченим. Моє улюблене :)

До чого от це все?!

Бо аромат Landor Tease Me Cherry 🍒 мене захопив, як і «ice wine»! Його спочатку крижані ноти сливи завершуються ароматом шкіри і солодкої вишні. Саме так я відчуваю цей аромат!

Він насичений, сексуальний, претензійний і однозначно нестандартний! Для впевненої, аристократичної місс! Вона точно знає, чого вона хоче!

Щодо піраміди аромату, то маємо наступне:

Початкова нота: Вишня, Слива
Нота серця: Абрикос, Вишня, Гвоздика, Жасмин, Кориця, Мигдаль, Троянда
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Кедр, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал

Мушу дати акцент, що цей бренд з України 💙💛! Це надзвичайно важливо, в умовах сьогодення! А відповідно, маємо відкривати для себе нашого виробника максимально!

А поки що, я немов попала в чари, моя голова затуманена від шлейфу, мені надзвичайно тепло від його ноток і приємно від тої ніжності та витонченості! Аромат, що творить диво.

Він стійкий і абсолютно самоідентичний.

Пишу враження від перших використань. Адже вони самі самі щирі ❤️

На коли? Дівчата, він потрібен вам на зараз, на зиму! Як вино ice wine, що має крижане серце, але гарячу душу! Він розтопить серця навколишнього світу і можливо розбудить весну в чоловіках поруч ;)

Доступний в великих пляшечках, а також в міні версіях на 9 мл, що максимально доступні по фінансам.