Бюджетна знахідка для волосся! Двофазний кондиціонер, який не поступається більш дорожчим варіантам.
Купуючи цей двофазний кондиціонер я орієнтувалася на безліч позитивних відгуків. А напередодні, його також порекомендувала мені майстер у якої я фарбувала волосся. Ще вона радила мені взяти крем з аргановою олією і я одразу заказала обидва засоби.
Після покупки спрею через 2 дні я заказала собі ще один флакон тому що він мені дуже сподобався!
В мене фарбоване і пошкоджене волосся, а цей спрей-кондиціонер став гарним помічником по догляду.
Розпилювач працює добре, кнопка натискається легко.
Засіб має приємний аромат, який нагадує цукерки, але в міру солодкі. На волоссі запах відчувається певний час, але менш насичено.
При змішуванні двох фаз рідина становиться мутно біла, з легким світло-рожевим відтінком.
Чим же так сподобався мені цей двофазний кондиціонер?
По перше - це легке розчісування. Він суттєво допомогає росплутати волосся.
Також, по опису виробника він має забезпечувати термозащиту. У мене насправді зараз немає можливості це перевірити як роблять за допомогою різних нагрівальних елементів, тож сподіваюсь, що він добре працює в цьому напрямку.
Моє пошкоджене волосся він робить більш доглянутим: зволожує, прибирає пухнастість і сглажує посічені кінчики. Волосся після застосування гладеньке, приємне на дотик. Спрей зовсім не обтяжує, не склеює волоски і не провокує більш швидке забруднення.
Може
Може Може
Я дуже рясно роспилюю засіб і в цьому плані він виходить не дуже економним, в мене закінчується швидше, ніж інші чомусь.
Даним спреем я повністю задоволена. До нього я купляла більш дорогі, але не всі були такі дієві. Мені подобається як волосся виглядає після нього і крутий росплутуючий еффект, тому раджу до нього приглянутися, бо він вартий уваги. Це дійсно гарний бюджетний варіант.