YuliHrytskoff

❄Зимовий манікюр❄

❄Зимовий манікюр❄

Зима законно вступила в свої права, а значить, настав час для манікюру із традиційно зимовим дизайном)

В даному дописі хочу показати манікюр, який зробила своїй сестричці)

Традиційно, манікюр розпочинаємо із зняття старого покриття. Далі – виконуємо гігієнічний манікюр, надаємо бажаної довжини та форми вільному краю нігтьової пластини та акуратно запилюємо її бафом чи м’якою пилкою.

Тепер приступаємо до покриття нігтів гель-лаком. Обезжирюємо нігтьову пластину, наносимо праймер та даємо йому просохнути на повітрі одну хвилинку. Наносимо базу з вирівнюванням та просушуємо її в лампі. Далі – покриваємо нігті нюдовим гель-лаком (в даному манікюрі використаний гель-лак Go у відтінку №5), або ж, щоб ще спростити процес манікюру, відразу наносимо камуфлюючу базу потрібного кольору.

А тепер найцікавіше – дизайн) Не знімаючи липкого шару, аплікатором для нанесення тіней наносимо голографічну втирку на кожен ніготь, починаючи від торця і акуратно розтягуючи її майже до середини нігтя. Тепер, дуже акуратно, проходимось пилочкою по вільному краю кожного нігтя, щоб зняти залишки втирки (це необхідно зробити для того, щоб лак і топ не почали відшаровуватись та відколюватись). Покриваємо нігті топом дуже тоненьким шаром та просушуємо в лампі. Для покриття втирки, я капаю топ на палітру та покриваю нігті окремим пензликом - не використовуючи рідний із флакону топа, щоб блискітки не перенеслися у флакон. Тепер – стемпінг. Переносимо обраний малюнок з пластини для стемпінгу на нижню частину кожного нігтя в довільному порядку та знову покриваємо всі нігті топом. Сушимо в лампі.

Манікюр готовий. За бажанням – на кутикулу можна нанести олійку. Насолоджуємось результатом)

У манікюрі використано:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Go у відтінку №5.

6. Пластина для стемпінгу Dream Girl №11.

7. Лак для стемпінгу Konad Small Nail у відтінку № KD01 - White.

8. Голографічна втирка для нігтів.