MERMADE

Продовжуємо подорож у новорічну казку з MERMADE🧜‍♀️

Продовжуємо подорож у новорічну казку з MERMADE🧜‍♀️

Білим снігом вкрилася Україна 🌨 , і як тут втриматись, щоб не поринути в дитинство, пограти у сніжки ❄️, збудувати фортецю 🏰, зліпити сніговика ☃️… Насолоджуватись чарами зими в очікуванні новорічних свят 🎄

Але ж не варто забувати про турботу за ніжною шкірою рук 👐, яка буде приймати участь у всіх цих іграх, що подарують вам веселощі та радість. Ми пропонуємо святкову колекцію кремів для рук з ланоліном 🫶, які чудово впишуться в щоденний догляд, а їх святкові аромати ще більше наблизять атмосферу свят 🎅

❤️ Після будування сніжної фортеці зігрійся теплим капучино та намаж ручки кремом Varenychky. Його апетитна ароматна композиція здатна підняти ваш настрій, даруючи відчуття відмінного комфорту.

💛 Жбурни сніжку у найкращого друга, почніть запеклу боротьбу, виграє той хто менше всіх промокне. А після смакуйте гарячий глінтвейн, та обов'язково намаж руки кремом Medyanyk, що заповнить все довкола своєю ароматною композицією апельсина з корицею.

💚 Зліпи сніговика, додай морквинку, з горішків зроби ґудзики та вдягни його у святковий шарф, змерзли? Мерщій грітися додому, намаж руки кремом Kolyada, звари какаю прикрась його зефірками та прочитай дітям улюблену казку про новорічні дива, пригорни вже засинаючих дітей і аромат зефіру буде асоціюватись з твоїми ніжними руками.

💜 Різдво, затяжна прогулянка по місту, пошук подарунків для коханих, втомилася, збадьорись лате, трохи обвітрила руки, не біда крем Kutia прийде на допомогу - родзинки, горішки і невловимий аромат свята надихають. Впевнені ти вже знаєш що подарувати найближчим.

💙 Новий рік, у планах гуляти всю ніч, танцювати та радіти, обов’язково візьми з собою помічника, крем Magic Mykolai подарує твоїм рукам ніжність, а кожні твої обійми буде супроводжувати ароматом новорічної ялинки, мандаринів та ванілі.

І не забувай про рукавички 🧤