Катерина Б

Мій перший огляд на Lamel ❤️

Мій перший допис на MakeUp Club 🥳

Довго заглядалась на продукцію від Lamel, передивлялась огляди, але ніяк не могла натрапити на улюблені позиції в фізичних магазинах, аж поки не сталася чорна п'ятниця 😁

Тому я одразу замовила на MakeUp. Зі знижками замовлення вийшло на 415 грн за 5 продуктів!

Ну що ж, перейдемо до свотчів)

Почну з довгоочікуваного і омріяного ВВ хайлайтеру 401 pearl ✨

Консистенція досить рідка та приємна, легко розподіляється на шкірі, навіть пальчиками, залишає цікавий сріблясто-золотистий блиск, не "занадто" та виглядає дуже природно. Тон обрала досить вдало, 401 саме такий, як я хотіла для свого холодного підтону та блідої шкіри.

Також помітила, що хайлайтер має тонкий запах печива чи тістечок, солодкий, але практично не відчутний.

З кришечкою треба обережно, бо вона все хоче прокрутитися ще раз, не закручується "до кінця".

Консистенція досить схожа на ВВ хайлайтер, але більш рідка. Пігменту вистачає, хоча я боялась, що все буде гірше і його буде не можливо розтушувати, як писали інші 😅

Якщо чесно, я не люблю засоби, які потрібно наносити пензлями, бо занадто лінива для цього 🤭

Тому мені було важливо, аби ці рум'яна добре наносились пальцями або вологим спонжем та, на щастя, так і вийшло 😁

Головне, швидко(!) розподілити малесеньку крапельку рум'ян на шкірі, щоб уникнути плям та червоних морозних щік 😂

Спершу колір мені здався досить теплим, але при нанесенні на обличчя дає ефект натурального, ненав'язливого рум'янцю.

Певне, вже усі спробували ці засоби і написали про пакування 🤭

Так, дійсно, пакування не дуже надійне і я б точно не ризикнула кинути в сумочку 😅

Але за таку ціну, то не так й страшно.

Хайлайтер Glow 401 Luna просто супер! Без великих блискіток, має дуже ніжний природний блиск, а з спалахом переливається просто нереально красиво!

Однозначно це тепер один із моїх улюблених продуктів!

Скульптор-рум'яна Blush 404 Taupe має нейтральний підтон, без рудого чи сірого, трошки пилить, але мені все рівно подобається. На обличчі ще не пробувала, про те, точно буду використовувати їх як тіні.

Нарешті тональний для білосніжок 🤍

Перечитавши купу неоднозначних відгуків, вирішила сама перевірити і все ж таки замовила (зі знижкою 😁)

Тон мені дуже сподобався, світлий, нейтральний, має легке перекриття, по відчуттях наче зволожуючий крем, але з тоном. СПФ 30 як приємний бонус, якщо він там є 🤭

Більш детальний відгук напишу згодом. Сподіваюсь, обійдеться без висипань 😅

Єдине, що мені не сподобалось — туба. Сріблясте покриття з часом почне стиратись і тріскатись, що я дуже не люблю. Також в ковпачку залишається трошки засобу, тому постійно доведеться витирати кришку.

За ціну 128 грн, можна і потерпіти 😁

Хоча дозатор це плюс, бо засіб не виливається неконтрольовано.

Дякую усім, хто дочитав до кінця! Діліться враженнями, відгуками чи порадами! Буду рада поспілкуватись в коментарях ❤️