TG

MaIDi. Знайомство з українським брендом космецевтики

MaIDi. Знайомство з українським брендом космецевтики
MaIDi. Знайомство з українським брендом космецевтики

Хочу поділитися з вами враженнями від використання продукції Українського бренда космецевтики MyIDi (Майді). Натрапила на акцію на мейкапі та вірішила спробувати базові, на мій погляд, продукти. Тож замовивши нічний крем та тонер із серіі для зволоження H2ydrO, отримала міні-версію муса для вмивання у подарунок на вибір. А вже з наступним замовленням (через 12 днів:)), отримала пробник філеру під очі. Наразі пройшов місяц з початку використання, тож я розібралась у своєму відношенні до продуктів. Першим на відгук йде засіб, який замовлю без вагань!

  • Очищувальний мус для чутливої шкіри MyIDi Red-Off Phyto Mousse. За класифікацією бренда, продукт розрахований на чутливу шкіру, з такими проблемами, як в'ялість, зморшки, купероз, почервоніння, розацеа.

Інгредієнти : комплекс м’яких ПАР, екстракт моринги, олія оливи та жожоба, екстракт гіпсофіли, смола сенегальської акації, фукогель, Д-пантенол триацетат, хлорофіл, фітонадіон (вітамін К), терпенон, екстракт юки, ефірні олії неролі, герані, кипарису.

INCI: Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Moringa Oleifera Seed Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Jojoba Seed Oil, Gypsophila Paniculata Root Extract, Glycerin, Acacia Concinna Fruit Extract, D-Panthenyl Triacetate, Biosaccharide gum-1, Citric Acid, Chlorophyllin-Copper Complex, Phytonadione Epoxide, Teprenone, Yucca Vera Extract, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Sodium Bicarbonate, Neroli Essential Oil, Geranium Bourbon Essential Oil, Сypresse Oil.

Ніякої "заборонки" я не помітила, аналізатори складу косметики зі мною згодні))

Мус підійшов ідеально, використовую зранку та після демакіяжу. Має ніжну, невагому консистенція, після вмивання - просто чиста шкіра без відчуття пере- або недоочищення. Обличчя помітно меньше реагує на жорстку воду та маніпуляціі з ремуверами макіяжу, не "вимагає" меттєвого нанесення зволожуючих засобів. Жодної алергіі чи висипань. За місяць вікористала половину пляшечки, це 40 ml, тож повнорозміру має вістачити на 4 місяця. Задоволена, планую замовити ще, рекомендую:)

MaIDi. Знайомство з українським брендом космецевтики
MaIDi. Знайомство з українським брендом космецевтики

Історія компанії почалась у 2018 році з продуктів по догляду за тілом. Вже через рік бренд випустив лінійку по догляду за обличчям, яка виготовляється на потужностях в Україні. З 2021 року бренд запускає ще одну лінію вже ліпосомальної космецевтики для домашнього догляду, що виробляється в Італії.

В основі засобів – ефективні натуральні інгредієнти, які гіпоалергенні та некамедогенні. У складі відсутні парабени, жорсткі ПАВи, MEA, синтетичні полімери, продукти нафтохімії та інші штучні добавки. Препарати не тестуються на тваринах, а пакування підлягає переробці.

На мейкапі просто шикарний асортимент і, величезний плюс, що майже все засоби мають пробники чи міні-версії. Особисто для мене це прям жирнючий плюс, впевненна, що зі мної погодяться алергіки/чутливики))

Найближчим часом додам дописи про MyIDi H2ydrO 4D Cream Night, MyIDi H2ydrO Balance Toner та красунчика MyIDi Age-Off Eye Filler

Бережіть себе