falafelka01

Kilian Paris Angels' Share

Kilian Paris Angels' Share

Бармен! Всім по бокалу Кіліана за мій рахунок.

Якщо ви збираєтесь купувати флакон цього парфюму, ви молодець, життя склалось, так тримати і об'єктивно мій відгук вам не всра.... не потрібен.

Давайте одразу викладати всі карти на стіл, гурманіка і солодкі аромати – це не мій напрямок, але намагаюсь тестувати різне. Angels' Share непоганий аромат, абсолютно навпаки – розкішний. Але наскільки він розкішний настільки і нудний, як виглядає його піраміда рівно так він і пахне, пряно, солодко, ледь алкогольно. Все що про нього написано, все правда, тому якщо ви поціновувач даного напрямку, Welcome!

Щоб відчути коньяк доводиться дуже сильно постаратися (але то мабуть добре, кому хотілося б пахнути пляшечкою коньяку? Хоч і дорогого), основна нота яка розкривається на мені – це кориця, шершава, та яка потрапляє в ніс перш ніж чхнути. Нота кориці настільки реалістична, що незацікавлені особи (мої колеги, які ні сном ні духом що їм пощастило вдихати самого....) питають хто їв булку з корицею, а інші мимоволі впадають в спогади з дитинства про екскурсію на завод де виготовляли пряники з цією пряністю. Іноді проявляється зелене яблуко, і тоді ситуація стає набагато цікавішою для мене, проте це буває раз із N випадків. Конфігурація базових нот виглядає поширеною, ну і загалом поєднання праліне, ванілі і сандалового дерева за замовчуванням дуже красиве. По стійкості все окей, як і очікувалось від гурманіки.

Якщо ви нюхач-пошукач і парф. експериментатор ця зупинка може виявитись для вас нудною, а багатьом іншим справді сподобається. Для мене це провал у індивідуальному розкритті, з таким успіхом я можу носити в кишені пачку кориці і конхвету праліне з асорті Рошен.