Maybelline New York Hydra Extreme Matte 925 Pink Lychee, 940 Chocolate Truffle
В студентські роки я була фанатом помад від Maybelline. Звичайно ж я памʼятала які класні в них кремові формули, тому вирішила придивитись до лінійки Hydra Extreme Matte.
Мене зацікавили кольори. Вони виглядали небанальними та складними. Я обрала 940 і 925.
940 - шикарний коричнево-рожевий середній нюд. Коли я мала світлішу шкіру, відтінок виглядав неймовірно. Зараз він розкривається більше у рожевий тон і стає трохи простішим. Але це не скасовує його універсальності.
Рік назад сталась біда - помада випала з пакування. В мене таке в перше і я нічого краще не придумала ніж засунути її в маленьку баночку та користуватися з пензликом. Зрозуміло що так я забувала користуватись нею. Іноді подумую, щоб придбати ще один екземпляр, але що тоді робити зі зламаною помадою не знаю.
925 - це рожевий, трохи теплий, середньотонивий. Замовила для цікавості та після цього кольору зрозуміла що рожеві помади - не моє. Наче зовнішність спрощується і стає дефолтною. Іноді хочеться комусь її подарувати, але розумію що тоді в мене не залишається жодної рожевої помади, а це якось не ок.
По якості помади супер. Мають матовий фініш, але губи не сушить. Відчувається на вустах кремово.
Зазвичай підправляю через 4 години. Звичайно ж обід помада не переживе, це ж не рідка матова текстура.
Загалом це проста комфортна кремово-матова помада. Ідеальна для використання на кожен день. Придивляюсь ще до 945 відтінку, такий цікавий шоколадний настрій дає😍
Коментарі (0)