Вікторія

Ефективна сироватка з 22% вітаміну С

Ефективна сироватка з 22% вітаміну С

В мене ця осінь (а тепер і зима) присвячена вітаміну С. Люблю цей компонент у ранковому догляді.

Чим взагалі корисний вітамін С в косметиці?

  • Бореться з пігментацією, висвітлює пігментні пятна
  • Бореться з першими ознаками старіння
  • Має протизапальні властивості
  • Бореться із вільними радикалами і має допомагати в боротьбі з негативними факторами оточуючого нас середовища
  • покращує загальний вигляд шкіри

Ця сироватка підкупила мене в першу чергу дуже цікавим складом та великою концентрацією вітаміну С

Упаковка стандартна для сироваток: пляшечка з темного скла з піпеткою. Це скоріше мінус, бо краще було б з помпою, щоб в середину не потрапляло повітря

Сироватка має прозорий колір, нейстральний запах.

При нанесенні на шкіру не відчувається жодних поколювань чи почервонінь. АЛЕ, це вже друга сироватка з великою концетрацією вітаміну С в моїй рутині поспіль, шкіра вже звикла до вітаміну С. Про попередню можна тут почитати https://club.makeup.com.ua/post/20231/

Сироватка шкидко поглинається шкірою, не лишаючи сліду. Я її одразу закриваю кремом, тож жодної липкості чи жирної плівки немає.

Взагалі дуже комфортна сироватка, користуюся нею в ранковій рутині, під макіяж. Все чудово.

Ще мені в ній дуже подобається, що вона не сильно вибілює шкіру.

Ще від цього бранду в мене є сироватка з бакучіолом, також писала про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/20980/

Ефективна сироватка з 22% вітаміну С

Саме цікаве для мене) Склад - це прям знахідка

На третьому місці вже іде вітамн С

АСКОРБИВ ФОСФАТ НАТРІЮ - натрієва сіль аскорбінової кислоти, одна із стабільних при стандартних умовах та нейтральному рН форм вітаміну С. Антиоксидант і водночас стимулятор синтезу колагену. Добре проникає в епідерміс, де трансформується в аскорбінову кислоту та блокує УФ-індуковане перекисне окиснення ліпідів. А.ф.н. стимулює синтез колагену, регулює продукцію колагену І типу. має сенс звернути увагу на засоби саме з цією формою, якщо у вас проблемна шкіра і ви шукаєте вітамін С. При використанні у великих кількостях він може бути ефективним для освітлення тьмяного тону шкіри, розгладження зморшок, помітного зміцнення шкіри та зменшення знебарвлення. Звичайна концентрація аскорбілфосфату натрію в догляді за шкірою коливається від 0,2-3%, що є ефективним діапазоном для покращення захисту шкіри від навколишнього середовища та боротьби з лініями та зморшками, особливо в поєднанні з маслорозчинним вітаміном Е для антиоксидантної синергії, яка покращує стабільність обох інгредієнти. У порівняльному дослідженні було показано, що 5% концентрація аскорбілфосфату натрію з такою ж кількістю аскорбінової кислоти має еквівалентну користь для розгладження зморшок і підвищення еластичності шкіри навколо очей. Кількості вище 3% вважаються необхідними для цільового знебарвлення, подібно до діапазону досліджень, які показали, що аскорбінова кислота діє в межах, щоб усунути цю проблему. Існують також дослідження, які показують, що концентрації аскорбілфосфату натрію в 1% і 5% можуть впливати на фактори, пов’язані з висипаннями, ймовірно, завдяки його заспокійливій дії на шкіру. Таким чином, ця форма вітаміну С може бути ефективним доповненням до засобів проти прищів, які містять пероксид бензоїлу та саліцилову кислоту. Разом з іншими формами вітаміну С він вважається безпечним, оскільки використовується в продуктах по догляду за шкірою. Ця універсальна форма вітаміну С працює як у формулах на водній, так і в масляній основі, не руйнуючись, але, незважаючи на цю вражаючу стабільність, упаковка все ще важлива. Це пояснюється тим, що така стабільність не є непроникною, тобто постійний вплив світла та повітря все ще може послабити його ефективність, хоча, звичайно, не так швидко, як це відбувається з чистим вітаміном С (аскорбіновою кислотою).

НІАЦИНАМІД- покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди.

АСКОРБІНОВА КИСЛОТА - Потужний антиоксидант, що підвищує опірність до несприятливих впливів зовнішнього середовища, сприяє процесам регенерації. Бере участь в обмінних процесах клітин сполучної тканини та утворенні здорової шкіри. Захищає шкіру від впливу УФ-випромінювання, посилює синтез колагену у шкірі, прискорює загоєння ран, уповільнює старіння. непогано справляється з гіперпігментацією. Часто використовується у складі регенеруючих шкіру засобах та кремах проти судинних порушень шкіри.

Ферулова кислота, також відома як гідроксицінамова кислота, є потужним антиоксидантом, який нейтралізує пошкодження вільних радикалів від забруднення, ультрафіолетового випромінювання або інфрачервоного випромінювання, які прискорюють старіння шкіри.

ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е.

Також у складі Олії Авокадо та Фісташки, різні рослинні екстракти

Склад, дуже багатий та насичений. Саме через нього я і обрала цю сироватку

Сподіваюсь, допис вийшов цікавим та не занадто довгим)