YuliHrytskoff

Тіні-олівець для повік Avon Power Stay 16 Hour Shadow Stick

Тіні-олівець для повік Avon Power Stay 16 Hour Shadow Stick

У сьогоднішньому дописі хочу розповісти про тіні-олівець, які просто вразили мене, помимо краси самого відтінку, нереальною стійкістю і загальною хорошою якістю, а саме – про Тіні-олівець для повік Avon Power Stay 16 Hour Shadow Stick у відтінку «Lawender Glow».

Тіні-олівець для повік Avon Power Stay 16 Hour Shadow Stick

Тіні-олівець приїхали до мене запакованими у чорну картонну коробочку, на якій була вся необхідна інформація про засіб від виробника. Коробочка у мене, на жаль, не збереглася, тому що олівчик у мене вже давно)

Корпус олівця виготовлений із глянцевого пластику чорного кольору. Пластик дуже якісний, міцний, ніщо не скрипить та не хитається. Надписи з часом не стираються, завдяки чому олівець навіть при довготривалому користуванні зберігає охайний вигляд.

На кінці олівця є кольорова вставка, яка зображає відтінок тіней. Вона виймається та, одночасно, являється точилкою.

Корпус олівця міцно закривається пластиковою непрозорою кришечкою, яка мимовільно не спадає та самостійно не відкривається.

Олівець механічний, механізм, за допомогою якого викручується/ закручується стік олівця, працює справно, не заїдає.

Сам стік доволі довгий, за діаметром товстий – тоненьку стрілку ним намалювати не вдасться, але в якості тіней – використовувати зручно.

Об’єм тіней-олівця – 1.4 г.

Грифель в міру м’який, малює дуже легко, буквально, скользячи по шкірі, не дряпаючи її та не травмуючи, але, при цьому, не тане при високій температурі повітря. Лінію малює чітку та виражену, без пробілів. Розтушовці практично не піддається. Можна нашаровувати. При нашаровуванні не скочується. Єдине, якщо сильно нашарувати, може трохи відчуватися на повіках, але не критично, в принципі, дискомфорту це не створює.

Розхід середній.

Вираженого запаху тіні-олівець не мають.

Стійкість неймовірна! Виробник гарантує мінімум 16 годин стійкості і я з впевненістю можу сказати, що таки так, олівець на це здатен! Принаймні, у мене він тримається абсолютно безпроблемно від самого ранку і до пізнього вечора – не розмазується (навіть якщо потерти око рукою), не осипається, не скочується, не западає у зморшки, не відбивається на верхній повіці, одним словом, веде себе просто ідеально! І це при тому, що в мене нависші повіки і досить жирна шкіра…

Демакіяж. Незважаючи на свою залізобетонну стійкість, змивається олівець дуже легко будь-яким засобом для зняття макіяжу. На даний момент я використовую міцелярну воду.

Алергії, печіння, подразнення чи будь-яких інших негативних реакцій олівець умене не викликав.

У виробника представлена досить широка палітра відтінків цих тіней-олівців. Є і ніжні таупові, рожеві відтінки, є й сливові, темні коричневі та навіть чорний. Я ж обрала надзвичайно ніжний відтінок - Lawender Glow. Це світлий, ніжний лавандовий відтінок із суцільним золотистим шиммером (нагадує хайлайтер), що у переливах злегка віддає рожевим. Нажаль, камера не передає всієї краси цього відтінку, але виглядає він неймовірно!

Так виглядає даний відтінок тіней-олівця на очах. На фото – нанесений на верхню повіку. Проте, більше люблю використовувати його, підводячи нижню повіку і роблячи на ній сяючий акцент.

Підводячи підсумки, скажу, що Тіні-олівець для повік Avon Power Stay 16 Hour Shadow Stick – це висока якість, нереальна стійкість та величезна палітра шикарних відтінків, серед яких кожна зможе підібрати свій!