Lash Sensational Sky High від Maybelline New York
Скільки всього було сказано про цю туш, настав і мій час
Мабуть вже роки два ця ковбочка займає одне з головних місць у моїх косметичні. Наповнення туші не засохло, вона не стала гірше фарбувати чи братися комочками.
Це моя перша туш від цього бренду і перша з силіконовою щіточкою, з якої почалась любов.
Вона має не тільки гарне оформлення зовні, а ще й практичне. Ковбочка закривається дуже плотно, що запобігаю потраплянню повітря та висиханню. Завдяки вузькому горлишку на щіточці не залишається багато продукту.
Дуже гнучка силіконова щіточка з маленьки ми м'якими силіконовими щітинками, гарно промальовує війки та підлаштовуються під їх вигід.
В мене доволі світлі прямі вії, деякі дивляться навіть вниз. Тож не фарбуючись може здатися, що їх немає. Та і шикарною довжиною вони не відмітились.
За що мені подобається ця туш, так за той вигін, який вона вимальовує моїм віям. Хоч вона і не додає об'єму, подекуди навіть трохи склеює війки, але для цього в мене є чиста пухнаста щіточка. Візуально навіть здається, що вона трохи подовжує вії, за рахунок гарного фарбування самих кінчиків.
Туш не осипається на протримається до кінця дня точно. Засихає швидко, якщо проводити пальчиком по війкам, пігмент не залишається. А змиваю гідрофільною олійкою.
Коментарі (0)