🫧 Пусті пляшечки «жіноча гігієна» 🫧
Всі ми знаємо, як важливо приділяти належну увагу догляду, особливо жіночій гігієні 🧚♀️ Розповім та поділюся своєю думкою щодо популярного бренду «Lactacyd» та нового українського бренду «Vesna» 🇺🇦
1. Засіб для інтимної гігієни з дозатором Lactacyd Body Care для щоденного використання
➕ вистачає на довго (я зазвичай беру обʼєм 400 мл); приємна текстура; рекомендують гінекологи; завдяки дозатору зручно використовувати; приємний легкий аромат нагадує легкі квіти; якщо дочекатися акції можна придбати за вигідною ціною 💸
➖ не має
Один з моїх улюблених інтимних гелей, часто повторюю і буду повторювати, рекомендую 💞
👍🏻 Моя оцінка 10 з 10
2. Засіб для інтимної гігієни з пребіотиками Lactacyd Prebiotic Plus
➕ приємна текстура та легкий аромат; справляється зі своїми задачами та якщо вірити виробнику підтримує та відновлює мікрофлору, що важливо 😻
➖ не знайшла великого об'єму; відсутність дозатора.
Сподобався, дуже гарна якість, рекомендую 💞 Lactacyd найулюбленіший бренд для догляду за інтимною гігієною 💞
👍🏻 Моя оцінка 10 з 10
3. Засіб для інтимної гігієни "Confidence" Vesna
➕ підтримуємо нашу економіку 🇺🇦; має дозатор; солоденький аромат та приємна текстура; має молочну кислоту.
➖ маленький обʼєм; пляшечка пластикова, а на вигляд як скло на фото але, це вже більш мої очікування від продукту 😄
Я приємно вражена, дуже гарної якості, і це перший гель українського виробника який завоював моє 🧡 Буду час від часу повторювати 💞
👍🏻 Моя оцінка 10 з 10
Всі посилання на продукти є під дописом ⬇️ Всім дякую за увагу, вподобайки та коментарі 💞 Всім добра та миру 🇺🇦
Коментарі (0)