Анна Ліннік

🫧 Пусті пляшечки «жіноча гігієна» 🫧

🫧 Пусті пляшечки «жіноча гігієна» 🫧

1. Засіб для інтимної гігієни з дозатором Lactacyd Body Care для щоденного використання

➕ вистачає на довго (я зазвичай беру обʼєм 400 мл); приємна текстура; рекомендують гінекологи; завдяки дозатору зручно використовувати; приємний легкий аромат нагадує легкі квіти; якщо дочекатися акції можна придбати за вигідною ціною 💸

➖ не має

Один з моїх улюблених інтимних гелей, часто повторюю і буду повторювати, рекомендую 💞

👍🏻 Моя оцінка 10 з 10

2. Засіб для інтимної гігієни з пребіотиками Lactacyd Prebiotic Plus

➕ приємна текстура та легкий аромат; справляється зі своїми задачами та якщо вірити виробнику підтримує та відновлює мікрофлору, що важливо 😻

➖ не знайшла великого об'єму; відсутність дозатора.

Сподобався, дуже гарна якість, рекомендую 💞 Lactacyd найулюбленіший бренд для догляду за інтимною гігієною 💞

👍🏻 Моя оцінка 10 з 10

3. Засіб для інтимної гігієни "Confidence" Vesna

➕ підтримуємо нашу економіку 🇺🇦; має дозатор; солоденький аромат та приємна текстура; має молочну кислоту.

➖ маленький обʼєм; пляшечка пластикова, а на вигляд як скло на фото але, це вже більш мої очікування від продукту 😄

Я приємно вражена, дуже гарної якості, і це перший гель українського виробника який завоював моє 🧡 Буду час від часу повторювати 💞

👍🏻 Моя оцінка 10 з 10

Всі посилання на продукти є під дописом ⬇️ Всім дякую за увагу, вподобайки та коментарі 💞 Всім добра та миру 🇺🇦