Швець Карина🤍

Красива пильна троянда на ваших щічках

Красива пильна троянда на ваших щічках
Красива пильна троянда на ваших щічках

Трошки відволічу вас від своїх парфоглядів і переключусь на декоративку :)

Мені пощастило отримати мініатюрку засобу в подарунковому боксі, і так як я вважаю, що декоративна не потребує такого великого терміну тестування, як доглядова косметика, то вже готова ділитися своїм враженням.

Пакування компактне, картонне - і це добре, бо воно підлягає повторній переробці. Але не дивлячись на крихітність, продукту в рефілі не так вже й мало - 2,2 г. Цього вистачить точно надовго😅 воно доволі швидко замизгується- я наче протирала перед фото, в процесі навіть і не помітила, що колір знову потрапив на білий картон. Вже не стала виправляти цей нюанс в фш, щоб наглядно показати, як швидко вимазується упаковка.

Малюнок, як і завжди у бренду, дуже цікавий та яскравий, привертаючий увагу. Мені саме ці малюночки у них і подобаються.

Колір - дуууже приємний, прохолодний, пильно-темно-рожевий. В моїй колекції такого ще немає. Він доволі універсальний, але як на мене, то краще підійде дівчатам з холодним/нейтральним підтоном. На шкірі виглядає прямо вишукано і дуже органічно, не перетягує на себе увагу, а гармонійно поєднує всі пазлики макіяжу.

Текстура - оксамитова, дуже приємна, але немає ніякої «вершковості» чи «жирності». В рефілі не видно ніяких блискіток і взагалі румʼяна матові, але на свотчах вони прямо наче підсвічуються. Я не знаю, як так виходить, але це дуже цікавий ефект :)

Пігментація. Я бачила огляд wowmom і вона писала, що румʼяна дуже пігментовані. Але як на мене, то продукт має середню пігментацію, бо я набирала прям багатенько, щоб отримати середньої яскравості щічки. Але тут ще грає велику роль пензель - особисто в мене синтетичний з таклону; можливо, при нанесенні пензлем з іншого матеріалу пігментація буде вищою.

В цілому питань до формули у мене немає - продукт розкішно переноситься на шкіру і ним нереально поставити плями. Румʼяна реально самі тушуються на щічках так, як треба 👌🏻 лягають шовковисто і залишають симпатичний бархатистий фініш, ніби згладжуючи рельєф.

Гляньте на цей колір 🥰

Додаю фото на шкірі для наглядності - на відстані і зблизька.

Загальні враження

Я залишилася абсолютно задоволеною цими румʼянами і рекомендую їх вам. Вони мають середню вартість (~450 грн за повнорозмір і 250 грн за мініатюру). Легкі в роботі і підійдуть як новачкам у макіяжі, так і тим, в кого рука вже набита. Дякую, MakeUp, за таке чудове поповнення моєї косметички, яке я точно затру до дір з часом :)