KsuLv

Спа в печері разом з Mermade 🛁

Спа в печері разом з Mermade 🛁

Привіт, дівчатка. У мене зараз відпустка яку я так довго чекала. Частину її я проводжу в Карпатах 🏔️

Ну а як же відпочинок в горах без чанів чи сауни?🛁

Наше спа було в печері, так саме в ній і атмосфера там уууух яка казкова 💫💫💫

Ретельно підходила до вибору скрабу для тіла, для мене основними критеріями були: аромат, відсутність травматизації шкіри під час скрабування, економічність.

Так як дівчатка багато разів нахвалювати бренд Mermade і плюс до того він український 🇺🇦, я відразу звернула увагу на їхню продукцію, бонусом стали ще й передсвяткові знижки на Мейк ап 😍 Ну як же не замовити? Для того, щоб хоч трішечки передати атмосферу додаю фото з печери 💫

Спа в печері разом з Mermade 🛁

Рожевий! 🌸 Мій улюблений! До речі, вся косметика Mermade має яскравий рожевий дизайн. Не дивлячись на сміливе поєднання рожевого з зеленим, дизайн виглядає гармонійним.

Це щось неймовірне! Любителі стиглих кавунів і дині - вам до Mermade. Аромат, що повертає до спекотного літа, в ці холодні зимові дні. Вам колись подобався аромат засобу для догляду настільки, що ви його куштували? Ні? Значить не настільки подобався 😅 Виявилось смак у нього солоденький, ну то зрозуміло, бо сахароза - основна складова.

Загалом склад мене приємно здивував, із не зовсім безпечних речовин можу відмітити ліналол і барвники, які можуть викликати алергію.

Зі знижкою приємна, розхід середній, грамаж - 250 г.

Для скрабування всього тіла я з чоловіком використала 1/3 баночки.

Скраб сподобався, процес скрабування приносить моральне задоволення, скрабуючі частинки не пошкоджують шкіру, а ніжно відлущують, після застосування шкіра мʼяка на дотик і зволожена на вигляд, неймовірний запах скрабу зберігається на тілі впродовж 30 хв.

Отже, перше знайомство з брендом пройшло успішно ❤️ Буду знайомитись і надалі.