Anastasiia Anastasiia

Чим пахне той самий Black Afgano?

Одного разу я собі вирішила , що до кожного замовлення на мейкапі я буду добавляти одну класну мініатюрку парфумів для чоловіка (ну вже дууже люблю його щасливе личко🥰) і з того часу чоловік мені підкидає ідеї для наступної мініатюрки , який б аромат цікаво було послухати наступного разу , і на цей раз вибір наш впав саме на Black Afgano Nasomatto , бо сам опис від виробників дуже сильно зацікавлює , прости погляньте :

Склад аромату

Ароматична композиція парфумерного

екстракту Nasomatto Black Afgano

відкривається нотками сухого зеленого аромату коноплі (канабіс). Ії доповнюють тони смоли та деревини в поєднанні з тютюном і гірким ароматом смаженої кави. Темний

аромат арганового дерева та ладану

створюють образ інтерʼєру арабської курильні.

Результат - пʼянкий аромат, що має знайти

свого власника.

Отож, мої враження від аромату :

• Перші нотки які я відчуваю , це запах шкіри , тих самих шкіряних крісел в якомусь кабінеті
  • наступна нота це табак, сигари , дим або навіть трішки пороху
  • потім відчувається добре ладан , і на цьому впринципі все , бо в описах ароматів я не сильна нажаль 🥲

Чоловік мій описав цей аромат так :

• Перше що відчувається в ароматі це аромат коноплі, саме сухих зелених листочків
  • потім аромат шкіри та аромат церкви(ладану) 😅
  • і трішки димної нотки

В загальному, слухаючи цей аромат , в голові назріває одразу ж картинка темного кабінету з шкіряними меблями , сигарами , канцелярією Parker, каміном , дерев'яним великим столом на якому стоїть пляшка хорошого віскі, на поличках припилені книги, за вікном хвойний ліс , і на вулиці осінь , приблизно така картинка вимальовується в мене в голові

Можу сказати те , що цей аромат однозначно варто спробувати кожному , бо 100% цей аромат або люблять або ненавидять , байдужих до цього аромату немає

У чоловіка з приводу цього аромату інша думка , мовляв той ж самий Versace Eros на багато кращий за Black Afgano , Black Afgano зовсім не вартий своїх коштів

Тому , як ви можете вже зрозуміти , що скільки людей , стільки і думок 😌

Які ваші враження від даного аромату? Дуже цікаво буде почитати вашу думку 🥰

07 грудня, 2023
Anastasiia Anastasiia
07 грудня, 2023