О'L

Міст для волосся чи туалетна вода?

Міст для волосся чи туалетна вода?

Я є палким шанувальником парфумів для волосся ) Та ладна на все заради них )

Нещодавно я доволі серйозно запаслась містом для волосся Moschino Toy 2 Bubble Gum, тож, трішки покористувавшим ним, можу впевнено поділитися своїми враженнями та зробити невеличке порівняння із туалетною водою.

Отже, парфумами для волосся я користуюсь на постійний основі майже кожного дня. Влітку, мені здається, це взагалі незамінний атрибут кожної дівчини – оскільки аромат не такий насичений, як у парфумованій чи туалетній воді, тож, не буде «задушливим» для оточуючих, а ще – це додатковий захист від негативного впливу факторів зовнішнього середовища. Тож, волосся після таких засобів не тільки гарно пахне, а ще блискуче та має більш рівномірний колір, бо не вигорає на сонці.

Нижче наводжу склад цього місту для волосся від Moschino:

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG/PPG-14/4 DIMETHICONE, LIMONENE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PANTHENOL, GERANIOL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PROPYLENE GLYCOL, CITRAL, LINALOOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ROSE KETONES, BHT, CI 17200 (RED 33), METHYL OCTINE CARBONATE, CI 19140 (YELLOW 5), METHYL EUGENOL.

Коротше кажучи – парфумована композиція, гліцерин, диметикон та декілька сонцезахисних фільтрів (маємо захист від UVA1, UVA2 та UVB). Для фінішу для волосся мені як раз потрібен лише захист від сонячних променів та парфумування. Тож, властивості виробником зазначено наче коректно.

Щодо стійкості – хочу ще раз наголосити, що це не парфумована, та навіть не туалетна вода, тож, концентрація та стійкість у таких засобів трішки нижча. На фото навела концентрацію парфумів для волосся та туалетної води, тож, можна порівняти. Цей міст не можу назвати досить стійким, але на день його цілком вистачає. Запахи їжі на волоссі, тютюну та іншого нейтралізує досить непогано.

Міст для волосся чи туалетна вода?
Міст для волосся чи туалетна вода?

Пакування абсолютно ідентичне з пакуванням туалетної води – точно такий же «рожевий ведмедик» ) Проте, сама рідина у міста більш прозора та світліша, ніж туалетна вода (хоча на фото це не дуже помітно: зліва – флакон з туалетною водою, справа – флакон із містом для волосся).

За моїми власними спостереженнями при щоденному використанні флакона вистачає приблизно на місяць.

Загалом, дуже задоволена цим придбанням. Та раджу придивитися до цього засобу тим, хто шукає чудовий та не дуже дорогий подарунок для дівчаток. Бо вартість у такого міста нижча, ніж у туалетної води, а сам засіб доволі гарний. Принаймні, моя донька також задоволена )

Крім того, подібні продукти майже не підробляють, тож, скоріш за все, навряд чи трапиться підробка. Тестерів, зазначу, також немає (принаймні по інформації офіційних ритейлів).

P.S. А я поки все ж таки шукаю для волосся свою улюблену Coco Mademoiselle )