Подаруночки собі та подру жкам
Трошки приємностей у грудні 💕
Мені вже долетіли гарні новини, що мій Миколай спізнюється, проте спішить до мене :) надзвичайно приємно та обожнюю сюрпризи 🥰
Але моїм подругам я - Миколай :)
І цього року, я довго не вагаючись купила чудові боксики від mеrmade. Всередині і пінка для душу, і пудра для ванни, і бальзамчик для губ та новіть скраб! Дуже вагомий подарунок у надзвичайно милому упакуванні. От все таки команда бренду точно вклала туди душу. Коли люди на свому місці!
Раджу усім, хто ще не оприділився з компліментами коханим, друзям, колегам, звернути увагу на ці бокси. Виглядає достойно. 💕
А от собі я взяла Гель локальної дії для зменшення ознак недосконалостей шкіри від the elements. На сторонньому ресурсі, в інсті, побачила, шо ну дуже вплививова дівчинка його дуже радить. Гарно забирає локально висипи, запалення, чинить загоювальну дію. В складі - сірка та саліцилка і ще купа всього. Але говоримо за основу. Наносити на місця ураження на обличчі.
Загалом, я повелась і мені дійсно давно потрібен такого роду засіб. Виключно локального лікування. Ціна мега бюджетна. І це Британія.
Ну і як без моїх улюблених засобів для волосся від wella серії fusion. Найкращі. Від них волосся облегчене, сяюче, слухняне! Все ж таки ці засоби для мене на рівні з керастас! От іх можу і хочу радити. Хто слідкує за мною, я нещодавно про них писала. І мій захват не пропадає :)
Коментарі (0)