ПОДАРУНОК від PUDRA COSMETICS💄
Ну я була дуже чемною цей рік🥰
Це було неочікувано для мене,але я дуже щаслива🥰
Я вже знайома з Pudra cosmetics. Це якісний український бренд.
Косметика виробляється на підприємстві у м. Нововолинськ.
Основна частина сировини імпортується з Італії, Німеччини та Франції.
Мене ніхто не просив ділитись своїми враженнями,тому все,що я тут пишу-це моя ініціатива і щирі враження.
Я спеціально знімала на відео першу розпаковку,тож пропоную одразу переглянути відео,а там далі буде вже детальний опис і моє враження♥️
ЩО МЕНІ ПОДАРУВАЛИ?
Мені приїхала дуже мила коробочка, не дивлячись на те, що імʼя все ж написали не моє, візитівка-це завжди приємно🥰
Я побачила 4 продукти в гарному чорному лаконічному дизайні.
Я вже маю тіні від цього бренду,писала ось тут про них:
https://club.makeup.com.ua/looks/4981/
Мені поклали шайбочку румʼян,дуже легкого світлого кольору. Якщо чесно,я вперше користувалась таким кольором румʼян. А сухі румʼяна вже давно не потрапляли мені в руки.
Також поклали помадку для брів,я вже давно не користувалась таким продуктом, але мені підійшов колір і вона не така як ті,що раніше потрапляли мені в руки
Ну і зірки🤩 два блиски для губ
На відео я кажу,що мені більше сподобався 08,аніж 22. Та моя думка змінилась після використання🤫
РУМʼЯНА
Якщо чесно,такий формат особисто для мене не зручний,бо у мене нема магнітної палітри вдома,тому самостійно на такі продукти я не заглядаюсь. Хоча задумувалась вже не раз,купити таку палітру і скласти свою власну палетку де буде все необхідне.
Та прозорий кейсик легко відкривається і сильного дискомфорту при використанні нема
Аромат:
Я буду говорити сьогодні про аромат косметики,бо якщо чесно,це єдине,що мені не подобається. Можливо це якраз так і має бути,бо нема ароматизаторів.
Румʼяна нагадали мені аромат румʼян oriflame у горошинках з 2010 якогось року. Аромат дитинства і маминої косметики😄 я не скажу,що це погано,але це ось так.
Вони не пилять,набираються легко і тушуються так само. Мені здалось, що є легкий шимер
Вони просто нюдові і ледь помітні,при цьому, помітно на якій стороні румʼяна відсутні
Мені сподобались,на легкий літній чи максимально нюдовий образ вони топ
ПОМАДКА ДЛЯ БРІВ
Я завжди собі беру найтемніші кольори, через руді відтінки. Я все життя хочу позбутись свого рудого відтінку волосся на сонці,що рудий на бровах мене відштовхує одразу
Тому якби я обирала то взяла б 03
Але маючи 02,розумію,що 03 міг бути мені за темним і я могла прогадати
Тому що в 02 відтінку взагалі нема жодного натяку на рудий, просто гарний коричневий. Це не тауп, це не графіт, без сірого підтону.
Це от просто brown,як написано так і є
Помадка набирається по трохи,тобто одразу багато не набереш (ну я не намагалась,може звичайно якщо натиснути до вийде). Консистенція сухувата,знаєте,є такі помади в наборах,вони в шайбочках і їх треба пензликом наносити на губи. І от такі самі є помадки для брів,вони ніби маслянисті. А ця помадка зовсім інакша. Вона ніби тіні для брів але при цьому кремова. Короче сподіваюсь хоч трохи зрозуміло😄
Я проходила 6 годин, пальцем не розтерти,слідів нема. Трохи вклала воском,помадка не розмазалась на чоло
Аромат: я його не помітила, він не виражений як на мене
Тому від помадки я в захваті
БЛИСК ДЛЯ ГУБ 08,22
Я коли побачила 22,напряглась. Бо такі світлі відтінки це взагалі не моє
«Припилений персик з блискітками,доведеться передарити..»
А потім яяяк нанесла на губи😳
А там просто ніжний нюдовий блиск,який підійде кожній на кожен день. У флаконі він зовсім інший вигляд має,як і на руці.
Знаєте,це коли на вішаку не звертаєш увагу на сукню,а потім одягаєш і ніби на тебе шили
Аромат справді дивний у обох,якщо у 22 він доволі цікавий і приємний
То аромат 08,справді різкуватий,після того як я його вже відкрила,аромату лаку для нігтів нема))
На губах не відчувається жодного аромату і смаку,тільки якщо «принюхатись» до аплікатору
Так,що там з 08?
Ой це така краса,я дуже люблю такі блиски. Такі насичені відтінки
Про стійкість нічого не скажу,бо це блиск.
ВИСНОВОК
Мені сподобалась косметика і я приємно вражена
Ціна дуже хороша і якість також
Pudra cosmetics-це мідл маркет
Я очікувала,що буде туш) Просто дуже хотіла спробувати 😄 Але спробую вже самостійно,бо відгуки хороші
Власне я і очікувала,що мені сподобається
Тож якщо ще не знайомі з цим брендом-обовʼязково знайомтесь🫶🏼
Коментарі (0)