Alyona Fedyk

Pantone обрав колір року

Pantone обрав колір року

Вони вкотре це зробили:) Кольором наступного року буде ніжний, теплий світло-персиковий відтінок – PANTONE 13-1023 Peach Fuzz. Щороку по традиції Інститут Pantone обирає колір, який буде актуальним в усіх сферах. Це надзвичайно цікавий процес, бо обирають не за власними вподобаннями, а шляхом досліджень індустрії краси, художнього мистецтва, розваг, кіноматографу, дизайну і навіть туризму. Давайте признаємось: хоча б раз ми думали про те, як круто бути в цій команді спеціалістів, бо естетика – це наше все)

Окей, тоді до найголовнішого. Як використати цей колір у б’юті-образі? Я впевнена, що всі ви точно маєте в арсеналі “персикову” косметику: тіні, помади, лайнери, рум’яна... То чому б не зараз?

Думаю, що цей соковитий мейкап точно буде актуальним взимку, бо дійсно хочеться чогось яскравого та затишного. Давайте все ж виходити з сірості, бо її і так вистачає навколо. Створити персиковий акцент – це дати собі та оточуючим трішки літнього сонця)

Хочу, аби ви додавали фарб у свої образи… Хоча, про що я кажу? Це ВИ мене надихаєте на щось для мене незвичне й нетипове. Гортаючи стрічку, я вкотре переконуюсь, що яскраві акценти в макіяжі можуть бути повсякденними, і не виглядати дивно. Але зараз про Peach Fuzz. Давайте підтримаємо Pantone, бо вони розфарбовують яскравими кольорами цей світ, ну а ми – MAKEUP Club🧡