krutoguuz

Тюрбан

Тюрбан

Колись давно, можливо десь 5 років тому, моїй мамі перед новим роком Amway подарували до новорічного замовлення тюрбан. Так, як в мами коротке волося, вона віддала його мені. І так з'явився мій перший тюрбан. Я його заюзала вже конкретно, бо майже весь час ним користувалася, він вже навіть встиг трішки втратити колір та петелька для гудзика вже розтягнулася і він почав погано фіксуватися та розпадатися. Можна побачити його на останньому фото.

Я довго була в пошуках нового і весь час боялася, що він буде якийсь поганий по якості, дуже дорогий не хотіла, бо по суті це просто рушник, 1000 гривень за нього не готова поки віддати.

І потім здається вперше тут у клубі я побачила в когось на фото його, і почала до нього придивлятися. Роздумувала над ним довго, потім довго обирала колір і вот нарешті через 2 тижні роздумів, я його замовила в закохалася.

Тут ідеально все, великий гудзик, який добре фіксується і петельці (вона зроблена з резинки), тому нічого не випадає та не розпадається. Матеріал чудово вбирає вологу, для мене це дуже важливо. Матеріал бавовна та дуже великий вибір кольорів, прям дуже. знайдеться і для любителів пастельний кольорів і для дуже яскравих дівчат!

Користуюся ним тепер постійно, і задумуюся над покупкою, ще одного.

Доречі, як варінат подарунку для подружки на свята, бо на другий діє знижка -50%.

Допоможіть обрати колір наступного тюрбанчика 🙏

Пробували користуватися такими рушниками.

Тюрбан
Тюрбан
Тюрбан