Mandarinka

Манікюр червона кришталева кішка: покроково з засобами 💅

Дуже довго дивилась майстер класи по тому, як зробити манікюр Кришталева кішка і нарешті наважилась зробити саме з гель-лаком Fox, оскільки він напівпрозорий - що ідеально лягає в данну концепцію.

Манікюр червона кришталева кішка: покроково з засобами 💅
Манікюр червона кришталева кішка: покроково з засобами 💅
Манікюр червона кришталева кішка: покроково з засобами 💅

- Для початку наносимо базу: Каучукова основа NUB Rubber Base Coat: середньої густини, але більше до густої. Дуже зручна у використанні, великий об'єм, дуже якісна. Тримається 2-3 тижні

- Завжди використовую акрилову пудру Vizavi Professional для потовщення і міцності манікюру.

Далі безпосередньо секрети манікюру Кришталева кішка:

- Наносимо чорний лак - у мене дуже бюджетний гель-лак QBD #144 - дуже одобаються ці лаки, добре наносяться одним шаром.

- Далі необхідно нанести сріблястий гель-лак "Котяче око", який і зробить цей ефект кришталевої кішки - у мене Prime Line - Cat Shine 4. Важливо нанести, а далі беремо магніт і проводимо ним тільки по контурам з усіх сторін - таким чином "зганяємо" блискітки до центру.

- Наступним кроком треба зробити колір - я робила червоний за допомогою F.O.X Gel Polish Gold Spectrum № 117. Він чудово лягає і в один шар, але і неочікувано для мене підійшов для створення Кришталевої кішечки. Дуже плотні і насичені лаки - одразу перекиють всі попередні шари, але не цей.

- Як топ використала F.O.X Top No Wipe - мені дуже подобається, але доволі рідкий. Треба висушувати по 1 нігтику за раз.

Окрім того зробила порівняння як виглядає звичайний манікюр Котяче око червоний і Кришталева кішка зроблена по такому гайду. Кришталева кішечка має чорний фон і постійно переходить з чорного в насичено червоний, в той час як звичайний манікюр дає тільки 2 кольори і менш насичений.

Ось відео зі звичайним Котячим оком, яке я робила нещодавно: https://club.makeup.com.ua/looks/22733/