Я ВАМ БРЕХАЛА
Mermade і моє відкриття😳
Сьогодні я поділюсь враженнями про антисептик та крем для рук. Я думала писати один окремий допис чи розділити,та вирішила розділити.
Розтягнути задоволення 🥰 А в наступному дописі (спойлер: про бальзам) я хочу поділитись тим,що я б хотіла бачити від Mermade,які продукти
Я почну з крем у для рук,залишу на кінець причину своєї брехні.
Отже, кремчик з ланоліном.
Я власниця рук,які завжди обвітрюються і тріскаються взимку. Колись на роботі мені колега подарувала крем і сказала «Господи,Дарія,на помаж собі руки,бо на це ж неможливо дивитись»😂
Я дуже не люблю креми за те,що вони липкі і жирні. Щоб я полюбила крем він має всмоктуватись за секунду.
Власне саме з цим кремом і відбулась любов.
Мої руки без нього не показуються на вулиці🙈
Аромат:
Я читала і вишня,і печиво,і мигдаль. А мені не знаю чим пахне,але солодко і приємно
Відчуття липкості взагалі відсутнє,як і жирності. Просто всмоктується за лічені хвилини і абсолютний комфорт. Шкіра гладенька і зволожена
Я не часто кудись виходжу без нагоди,тому мені достатньо одного нанесення перед виходом,але завжди ношу в кишені
Текстура дуже ніжна, такий рожевий колір,ну все по дівчачому
Що по складу?
Склад збагачений абрикосовою олією, соком алое вера, алантоїном і ланоліном
Власне останні мають гарно зволожувати і загоювати мікротріщинки,а це моя тема
Антисептик. І моя брехня
Я брала участь в челенджі і шукала фото з початку року,а потім вирішила підти далі. І дійшла…
Виявляється я вже знайомилась з брендом Mermade самостійно, до повномасштабного. Я купувала антисептик на роботу,з шампанським🤭 (нащо його фотографувала досі не знаю,мабуть бо гарний, 2 фото)
Упс…
І я згадала, що активно користувалась і дуже мені подобався аромат і ці мікрокульки в середині
Тож які враження від цієї версії антисептику? А такі ж чудові, дуже приємний солодкий аромат. Яскраво рожевий колір 🥹 не супер густий але і не як вода. Він не липкий, довго чекати висихання не потрібно,не пече і їжа з ним не гірка😄 бо знаєте оце скористаєшся антисептиком потім береш щось поїсти і так «смачно»🫠
У складі алое і вітамін Е
Власне ці мікрокульки і є вітаміном Е, які доглядають за ручками
Власне я задоволена цими продуктами, мені сподобалось
Дякую, що були зі мною,чекаю вас на минулих і майбутніх дописах 🫶🏼
Бо їх в цьому місяці у мене дуууже багато🙈
Коментарі (0)