Kizza

Бокс Lirene результати тестування

Бокс Lirene результати тестування

Цей бокс від польского бренду Lirene містить в собі наступні продукти:

  • Пілінг-гель для тіла з манго;
  • Тонік з серії "Комбуча";
  • Крем-гель з серії "Комбуча";
  • Міцелярний гель з серії "Комбуча"
  • Мінеральний тональний засіб "It's a Match"

Впринципі в цьому ж порядку і будемо говорити про дані продукти🤗

Пілінг-гель для тіла з манго має приємний аромат, кругленькі штучні віллущуючі частинки.
З беззаперечних плюсів для мене те, що даний гель не лишає аромату на шкірі на півдня. Так хвилин 10 ніжного аромату манго і це впринципі просто неймовірно. Милиться непогано, шкіра після нього не пересушена.
А от якщо говорити про мої особисті претензії - то соло він вас не сильно і помиє. Я люблю для тіла гостренькі цукрові скраби, щоб ще був і масажний ефект. Але якщо ви маєте надзвичайно чутливу шкіру що прагне відлущення - можна спробувати даний пілінг, бо він прям надзвичайно ніжний.

Тонік має аромат зеленого чаю з пляшечки несті/ліптон, або зеленого чаю що постояв пару днів в заварнику. Запах не бридкий, тому можна не хвилюватись.
Я ним користувалась і користуюсь наразі два рази на день: зранку після вмивання, і ввечері після демакіяжу.
Якогось супер вираженого ефекту я не побачила, можливо пройшло мало часу. З беззаперечних плюсів даного засобу - це те, що він не викликав комедонів, алергії підшкірників. А ще величезне "дякую" технологам, що не використали денатуваний спирт🥰

Крем-гель з тої ж лінійки має чуть інший аромат. Як взяти чай з попереднього блоку і змішати з кремом Нівеа в синій жестяній банці десь 3:1🤣🤣🤣
Про крем - він доволі щільний, як для засобу який називається крем-гель. Мені він не сподобався через те, що хвилин 10-15 лежит доволі відчутною плівкою. І на руках, якими наносила теж таке відчуття. Але то все особисті відчуття - можливо це тільки в мене. Крем чудово дружить з тональними засобами, за умови, що ви дали йому добре "усістись". В мене це займає хвилин 15. Підшкірників і прищів не викликав - за це лайк і уважуха🥰

Міцелярний гель - чудово працює з ватним диском. Соло не дуже. По ароматиці - як жасминовий чай ліптон/несті🤣 користуюсь раз на день - в якості демакіяжу. Знімає норм, але всякі приколи типу вінілової помади Мейбелін або двокомпонентної від Нікс чи нової волостійкої туші Мейбелін - не зніме. Але рутинний макіяж звичайними засобами - легко) В наступному блоці фото демакіяжу⏬

Приклали, розчинилось, стягнули. Це мої три етапи демакіяжу гелем. Будь-яким - не тільки цим.

Тональний крем.
Тут одна претензія. Або упаковку поміняйте, або зробіть крем менш текучим. І якщо проти такої консистенції крему я нічого не маю, то упаковка це провал. Адже я ним обливають щоразу, як хочу скористуватись. Звісно я вже навчилась контролювати процес витікання, але це не діло, коли ти повинен бути напоготові що тобі зараз поллється або пирскне повз.
До самого крему претензій не маю. Чудовий крем на кожен день, сидить добре, має хорошу пігментацію. Наноситься і спонжем і пензлем. Руками трохи гірше, адже він текучий і пігментований тому можуть бути розводи. Покриття в нього середнє, дає нашаровуватись. Спирту не містить - за це теж супер лайк.
В наступному блоці фото крему на шкірі.

Отак тон виглядає на шкірі. Перше фото - то коли відкрила - багато вилилось з упаковки - то ж довелося одразу мастити. На першому фото тону забагато. А от на колажах - вже нормальне нанесення пензлем в один нетовстий шар.

На мій погляд - все дуже акуратнентко. Дані представники Lirene дуже обережні і з активами і зі складом. Так, вийшов такий собі "беззубий огляд" - і якогось супер захвату немає і полаяти немає за що. Хороші засоби за адекватний цінник.