Катя Джей

Чудовий олівець для брів від Max Factor

Чудовий олівець для брів від Max Factor

Хочу познайомити вас із чудовим двостороннім олівцем для брів Real Brow Fill & Shape від бренду Max Factor. Це досить бюджетний, проте дуже якісний продукт для макіяжу, який має цілу масу незаперечних переваг.

Але найприємніше особисто для мене - те, що з цим олівцем можна лише за кілька секунд намалювати ідеальні брови. Мить, і вони готові. Чудово, чи не так?

З олівцем Real Brow Fill & Shape більше не доведеться витрачати час на ретельне промальовування контуру і розтушовування: просто підведіть брови спершу стороною з автоматичним олівцем, а потім - спонжем з тінями, щоб досягти максимально гарного вигляду.

Чудовий олівець для брів від Max Factor
Чудовий олівець для брів від Max Factor

Я купила цей олівець у відтінку 03 – Medium Brown: це нейтральний середній коричневий, який підійде і брюнеткам, і шатенкам.

Цим продуктом можна як окреслити брови, так і заповнити проміжки між волосками, зробити макіяж максимально природним або істотно виділити область брів - він здатний на все.

Однак який би варіант макіяжу ви не обрали, ваші брови виглядатимуть доглянутими та натуральними. І це ще один вагомий плюс олівця від Max Factor - з ним дуже складно переборщити.

З двостороннім олівцем Real Brow Fill & Shape впорається навіть новачок, тому що він максимально простий у нанесенні і не вимагає взагалі будь-якого досвіду. З ним потрібно менше хвилини на те, щоб виконати повний макіяж брів.

Крім того, що ним дуже легко користуватися, олівець від Max Factor має ще й достатню стійкість. Лише одна хвилинка вранці - і до самої ночі ваші брови виглядають ідеально.

Це просто неймовірний продукт, який я тепер сміливо рекомендуватиму іншим. І особливо тим, хто шукає одночасно і олівець, і тіні для брів в одному продукті.