Замість челенджу опублікую просто свій make up
Так як мій допис вже вдруге «неінформативний» напишу у іншому дописі про зміни за рік. Можливо, якось. 😅
Оскільки мій допис про зміни за рік вже вдруге не хочуть публікувати, хоча я і фото добавила з різницею у рік, описала зміни і звісно ж подякувала Makeup Club, все одно виявилось мало, чому? 😬Для мене загадка!🤪
Тому тримайже макіяж від мене, котрий я зробила за кілька хвилин і який тримався досить таки довго, можна сказати всю забаву. ❤️
У макіяжі використовувала всі ті продукти, які вже раніше мала, але трішки по-новому, як то кажуть, їх застосувала.
- Під макіяж я зазвичай наношу базу під макіяж від Maybelline. Вона мені дійсно подовжує "життя" макіяжу і він тримається цілий день.
- Туш від O'Bays розділяє кожну вію і мене подруги навіть запитували, чи я не наростила собі вії. 😅Ні, ні, це все чудова туш.
- Тональна основа Estee Launder Double Wear, тримається дуже добре, користуюсь вже майже рік часу і дуже задоволена.
- Румяна від Luxvisage, котра у мене вже напевно років 4, як мінімум, адже користуюсь нею досить рідко.
- Підводка для очей від Eveline , фломастер і я тішусь, адже з нею чудові стрілки виходять.
- Олівець для губ від Lamel, Нюд. Чудовий, правда не дуже стійкий.
- Хайлайтер I heart revolution (Blushing Hearts Highlighter), котрий ніяк не закінчиться і здається його ще на кілька років вистачить. 😅
Ось такий вийшов look
Ось такий от образ вийшов.
А про зміни за рік можливо якось ще напишу, якщо звісно одобрять мій пост. 🤪
Коментарі (0)