Olivia

Чим фіксувати кудлаті брови? Гель, мило, суперклей? Плюси/мінуси, підводні камені!😁

Чим фіксувати кудлаті брови? Гель, мило, суперклей? Плюси/мінуси, підводні камені!😁

Власниці широких та густих брів мене зрозуміють, коли я скажу, що потрібен "той самий" засіб, щоб надати брівкам охайного вигляду. Ще важливіше, щоб була гарна фіксація. У мої косметичці - 2 засоби, якими я користуюся.

Перший засіб - мило для фіксації брів від Eveline. Користуюся ним вже пів року і ось що можу про нього розповісти:

• дуже подобається упаковка - бляшана коробочка, у якій продукт добре зберігається;
  • має прозору гелеву текстуру, приємний аромат;
  • не тестується на тваринах;
  • мінус - відсутність щіточки, її потрібно придбати окремо;
  • і фінальне - так, це мило гарно вкладає брови, проте фіксація мінімальна. Особливо, якщо у вас густі брівки, які стирчать у різні сторони.

Гадаю, це мило краще підійде власницям тонших брівок, яким не потрібна залізобетонна фіксація.

А ось це вже скарб - Claresa True Glue! - таки справжній суперклей для неслухняних брівок:

• гарна упаковка та приємний, як на мене, дизайн продукту;
  • обєм плюс-мінус страндартний для таких засобів;
  • не тестується на тваринах;
  • має зручну невелику щіточку, якою вдається гарно вкладати брови;
  • наголовніше - дає чудову фіксацію, дійсно наче клей!

Обидва засоби почергово використовую у щоденному макіяжі, однак рука все ж частіше тягнеться до Claresa.

А чим ви фіксуєте брівки, напишіть у коментарях?