Нашумівший тонік від Pixi

Нашумівший тонік від Pixi

Дівчата привіт! Хочу розділити з Вами враження про відомий у бьюті індустрії тонік з гліколевою кислотою від британського виробника Pixi.

Купувала я його закордоном , у об’ємі 100 мл, для першого знайомства з цим продуктом.

Зовнішній вигляд.Бутилка виконана з якісного щільного пластику. Тонік не йде в картонній упавковці, лише щільно обгорнутий плівкою.

Має легкий цитрусовий аромат, і по кольору трішки помаранчевий.

Своє знайомство з кислотами я розпочала вже давно, і знаю як вони мають працювати. Користуюсь виключно наніч, чергую з зволожуючий тоніком (тобто через день)

Звісно як усі кислоти при нанесені може викликати легеньке пощипування в певних ділянках. Обов’язково обминати шкіру очей та вуст! Шкіра швидко його вбирає, не залишає липкого після себе. Лише трішки стягує.

Результат - це доволі м’яка шкіра , але у мене часто викликав почервоніння та легкий свербіж. Не виключаю що це алергічна реакція мого організму.

Висновок: працює нормально, не викликав у мене жодного вау ефекту. З своєю задачою справляється на 3 з 5. Не дотягує лише через те, що викликав таку реакцію шкіри.

Довикористовувала цей засіб проти запалень на спині мого хлопця, і працює він як і всі засоби, якими ми користувались до цього. Хоча ціна достатньо висока за такий об'єм.