Shelly

Догляд за ручками взимку

Догляд за ручками взимку

Догляд взимку більш важливий саме в прохолодний період, адже шкіра швидко обвітрюється, ручки стають сухими та зневодненими. Впоратись з цими проблемами допоможуть саме засоби від Shelly.

Пілінг-скатка для рук та ніг з гідролатом троянди, екстрактом гранату та aha-кислотами не містить абразивних частинок, має делікатний і ніжний вплив на шкіру та дозволяє використовувати пілінг без дискомфорту. Склад засобу збагачений комплексом aha-кислот (гліколева, винна, лимонна), які м'яко видаляють верхній шар ороговілої шкіри, пом'якшують огрубілі ділянки і сприяють прискореній регенерації епідермісу. Гідролат троянди перешкоджає сухості та стягнутості, а екстракт гранату вирівнює тон і покращує мікроциркуляцію. Відразу ж після використання шкіра стане гладкою і шовковистою, а засоби подальшого догляду подіють з більшою ефективністю.

А для кращого результату рекомендуємо крем для рук та нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії. Він має ніжну структуру та зволожує шкіру протягом 24 годин. Комплекс активних компонентів ефективно впливає на шкіру рук, нігті і кутикули. Засіб для рук має приємний квітковий аромат, після використання не залишає слідів липкості. Шкіра стає м'якою, шовковистою і ніжною на дотик. Підходить для домашнього і професійного догляду, може використовуватися для масажу рук.

Shelly
40
Підписники
0