Майже ідеальний набір для оформлення брів Makeup Revolution Brow Sculpt Kit
Мої улюблені тіні для брів стали здаватися занадто світлими під колір волосся , тому я почала шукати нові.
Вибір впав на Makeup Revolution Brow Sculpt Kit у відтінку Dark Brown.
Ціна за такий набір дуже адекватна ~ 190 грн.
В ньому є все необхідне - тіні, помадка, хайлайтер, та міні інструменти - двостороній пензлик, пінцет та щіточка. Не все ідеальне, та і не зовсім погане, тому давайте йти далі)
Знаходиться все в гарному пластиковому дзеркальному футлярі кольору рожевого золота. На люстерку всередині була захисна плівка, а сам футляр зберігався в картонній коробочці.
Інструменти
Тут є деякі нюанси.
Пензлик нормально розтушовує тіні, та не дуже добре помадку. Її він просто неравномірно розмазує. Пінцет візьме хіба що більш довгі волоски, але як для тревел варіанту підійде. А от щіточкою користуюсь завжди. Вона трохи жорстка, та мені підходить для останнього етапу - розчісати та прибрати грудочки, які можуть залишитись після помадки. Це 1-2 мікро штуки, та все ж таки)
Набір у мене в найтемнішому відтінку - Dark Brown. Він холодний, гарний і правильний. Підійде від русявого до брюнета. Тіні дуже пігментовані і класно нашаровуються! Мені достатньо один раз торкнутися пензлем, щоб заповнити пів брови. За два - промальовую всю.
З ними легко переборщити, тому не треба сильно набирати на пензлик.
Помадка також холодного коричневого відтінку, зовсім не жирна! Це взагалі моя перша помадка, ні з чим порівняти, та здається достойною)
Я подивилась декілька оглядів і там були різні способи нанесення. Хтось наносив тільки помадку, хтось тіні, я обрала третій- провести спочатку помадкою нижню лінію брови, далі набрати тіні і розтушувати все разом, рухаючи пензлем знизу вгору.
Стійкість чудова. До кінця дня все на місці, нічого не розмазується.
Хайлайтер мені не підійшов, в ньому дуже великі блискітки і колір не зовсім мені підходить. Короче кажучи, його дуже видно, але мені вже було ліньки то показувати, вибачте 😅
Тінями і помадкою я залишилась дуже задоволена! З ними я оформлюю брови навіть швидше, ніж мікро олівцем. Все виглядає дуже натурально.
Коментарі (0)