Oli Seagull

Майже ідеальний набір для оформлення брів Makeup Revolution Brow Sculpt Kit

Майже ідеальний набір для оформлення брів Makeup Revolution Brow Sculpt Kit
Майже ідеальний набір для оформлення брів Makeup Revolution Brow Sculpt Kit

Мої улюблені тіні для брів стали здаватися занадто світлими під колір волосся , тому я почала шукати нові.

Вибір впав на Makeup Revolution Brow Sculpt Kit у відтінку Dark Brown.

Ціна за такий набір дуже адекватна ~ 190 грн.

В ньому є все необхідне - тіні, помадка, хайлайтер, та міні інструменти - двостороній пензлик, пінцет та щіточка. Не все ідеальне, та і не зовсім погане, тому давайте йти далі)

Майже ідеальний набір для оформлення брів Makeup Revolution Brow Sculpt Kit

Знаходиться все в гарному пластиковому дзеркальному футлярі кольору рожевого золота. На люстерку всередині була захисна плівка, а сам футляр зберігався в картонній коробочці.

Тут є деякі нюанси.

Пензлик нормально розтушовує тіні, та не дуже добре помадку. Її він просто неравномірно розмазує. Пінцет візьме хіба що більш довгі волоски, але як для тревел варіанту підійде. А от щіточкою користуюсь завжди. Вона трохи жорстка, та мені підходить для останнього етапу - розчісати та прибрати грудочки, які можуть залишитись після помадки. Це 1-2 мікро штуки, та все ж таки)

Набір у мене в найтемнішому відтінку - Dark Brown. Він холодний, гарний і правильний. Підійде від русявого до брюнета. Тіні дуже пігментовані і класно нашаровуються! Мені достатньо один раз торкнутися пензлем, щоб заповнити пів брови. За два - промальовую всю.
З ними легко переборщити, тому не треба сильно набирати на пензлик.

Помадка також холодного коричневого відтінку, зовсім не жирна! Це взагалі моя перша помадка, ні з чим порівняти, та здається достойною)

Я подивилась декілька оглядів і там були різні способи нанесення. Хтось наносив тільки помадку, хтось тіні, я обрала третій- провести спочатку помадкою нижню лінію брови, далі набрати тіні і розтушувати все разом, рухаючи пензлем знизу вгору.

Стійкість чудова. До кінця дня все на місці, нічого не розмазується.

Хайлайтер мені не підійшов, в ньому дуже великі блискітки і колір не зовсім мені підходить. Короче кажучи, його дуже видно, але мені вже було ліньки то показувати, вибачте 😅

Тінями і помадкою я залишилась дуже задоволена! З ними я оформлюю брови навіть швидше, ніж мікро олівцем. Все виглядає дуже натурально.