Олександра ☕️

Поповнення запасів олівців і не тільки

Поповнення запасів олівців і не тільки

Я довго думала про що саме написати і вирішила просто зрбити огляд на своє останнє замовлення. Останнім часом всюди хвалять олівці від LM PRO та LAMEL, тому вирішила замінити свої старі олівці на деякі з них.

Поповнення запасів олівців і не тільки

Про ці рум'яна (а точніше скульптор) багато писати не буду, купую їх вже вдруге, у перших все ж таки відпала кришечка та й виглядають вони вже не дуже, тому вирішила замінити.

Загалом продукт чудовий, пігментація гарна, але за потреби можна і нашаровувати. Вони не рижать, але якщо б були трохи холодніші то було б взагалі чудово.

Цей хайлайтер давно собі приглядала, сухий від цього бренду у мене вже є (і також зі зламаною кришечкою🙃). Тут він був по приємній ціні і я не втрималась. Обрала найхолодніший відтінок (він в житті набагато холодніший ніж на свотчі). У нього досить делікатне рожево-сріблясте сяйво, дійсно схоже на перлину. Загалом мені подобається, він тримається довше ніж сухий хайлайтер. Можливо візьму ще раз.

Почну по порядку. Гелевий олівець від LAMEL дійсно досить стійкий та пігментований. Я використовую його для верхньої слизової (під верхні вії). Він дуже м'який та делікатний, для цієї зони прям те що треба. 10/10, візьму ще.

Олівець для очей від LN PRO також непоганий. Колір насичений, не такий стійкий як попередній, в жарку погоду може стиратись, але на осінь та зиму ідеальний. Якщо є настрій, то малюю ним стрілки (точніше щось типу них), або використовую для слизової замість першого.

А от олівець для брів повне розчарування. За текстурою він такий самий як попередній олівець для очей. А от колір взагалі не схожий на вказаний, виявився дуже світлим та теплим для мене, добре що хоч є кому віддати😁