𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Відновлювальний шампунь для дуже пошкодженого і посіченого волосся.

Відновлювальний шампунь для дуже пошкодженого і посіченого волосся.
Відновлювальний шампунь для дуже пошкодженого і посіченого волосся.

Для своего фарбованого і пошкодженого волосся найчастіше я беру шампуні з поміткою "відновлюючі", але не очікую від них магічних властивостей і не дуже вірю в те, що саме шампунь зможе щось відновити. Найбільшу роль в догляді на мою думку грають наступні доглядаючі позиції (бальзами, шампуні, маски, незмивні засоби, олійки і т.д.)

Для мене в пріоритеті м'яке та одночасно ретельне очищення. Головне, щоб шампунь не агресивно вів себе по відношенню до волосся, не сушив його і максимально бережно виповнював свою функцію, не завдаючи шкоди.

Шампунь від Garnier з лінійки Botanic therapy використала вже більше, ніж на половину, тому остаточно склала про нього свої враження.

Я брала об'єм 400 мл.

Відновлювальний шампунь для дуже пошкодженого і посіченого волосся.

Шампунь як раз призначений для дуже пошкодженого і посіченого волосся (моя проблема).

Засіб молочного відтінку з легким перламутром, не густий, але піниться дуже добре. Аромат приємний та насичений, такий солодко-медовий, натуральний.

Волосся промиває добре, не плутає його. В парі з бальзамом розчісується воно потім без проблем.

Даний шампунь викликав у мене неоднозначні враження. З одного боку він непоганий, гарно очищує і наче не сушить волосся, воно приємне на дотик, гладке, але додаткової м'якості нема. Мені не дуже подобається, що після використання присутня пухнастість, хоч і незначна. На кінчиках навіть не так помітно, бо я завжди наношу різні незмивні крема і вони розгладжують, а от вище по довжині, де нічого не наносила - посічені обламанні волоски неслухняно стирчать.

Наразі я використовую не тільки цей шампунь, в мене їх декілька, я їх чередую і після інших волосся так явно не пушиться. Різниця для мене очевидна.

Свіжість на коренях втрачається вже на другий день (що для мене звично).

Трансформації в кращу сторону мною помічено не було, щоб засіб якості позитивно впливав, але я на початку допису вже вказувала, що не очікую зцілення пошкоджень. Для мене важливо, щоб вони не були підкреслені, та це не той випадок.

Якщо в цілому, то засіб не зачепив, для мене це прохідний варіант, покупку якого я вже повторювати не буду.

Я не можу сказати, що шампунь мені не сподобався, просто є кращі, після яких мені більше до вподоби стан мого волосся.