saybeautyk

Краще, ніж Lamel?😱

Краще, ніж Lamel?😱
Краще, ніж Lamel?😱

Я ніжною любовʼю люблю бренд Glambee, бо вони мають багато достойних продуктів по дуже привабливим цінам.

Ці олівчики у них вийшли не так давно (наскільки мені відомо). В лінійці є два кольори: 01 - чорний і 02 - темно-коричневий.

Пакування - стандартне для гелевого олівця, в класичному голубому кольорі бренду.

Обʼєм - 1,8 г.

Колір - насичений коричневий, щось типу мокко. В ньому нема червоного пігменту (що було важливо для мене після олівця Lamel).

Ціна - на знижках в районі 50 грн, що дуже бюджетно. Повну вартість не знаю, бо мені він дістався в подарунок від подруги :)

Олівець доволі мʼякий і має хорошу пігментацію.

Стійкість. Він дуже добре фіксується на повіці (для цього йому треба близько 1-1,5 хв), і більше нікуди не «ворушиться». Протягом дня не було помічено якихось відпечатувань на повіках чи інших нюансів.

Тримається гарно і на слизовій також. Свотч я відтирала десь хвилини дві вологою серветкою, змоченою міцеляркою, і попри це олівчик все одно залишив легкий стейн (це ж так називається? Сподіваюсь, я не опозорилась) на шкірі.

Гідрофільною олією розчиняється нормально.

Порадувала саме фіксація цього продукту, тому що олівці Lamel на мені до кінця не висихають.

Вважаю, що це чудо - кращий бюджетний гелевий олівець. Сподіваюсь, Glambee випустять якийсь колір по типу смарагдового спеціально для мене 🤣

Я дійсно вражена його якістю і планую саме коричневий брати на постійній основі собі в косметичку.

Рекомендую спробувати, якщо вас також розчарували олівці Lamel.

Дякую за увагу до мого коротенького огляду 🩵

Краще, ніж Lamel?😱

Два свотчі під різними кутами освітлення (трошки тепліше і холодніше), та моя чеегова спроба зробити розтушовану стрілку (яку моя люба Оля Пришелець назвала "зникаючою"🤪)