Дарина

Бюджетні засоби для волосся, якими я більше не користуюсь

Бюджетні засоби для волосся, якими я більше не користуюсь

Деякі засоби мені подобались, а от деякі навіть з нефарбованим волоссям були шопопало 🙃

Наприклад, шампунь Herbal Essences - цілком непоганий. Але він промиває до скрипу і підходить скоріше жирному типу шкіри голови. Аромат грейпфруту просто ням-ням. Для себе не використовую, тому що підозрюю, що швидко вимиватиме фарбу.

Фіксація класна, але він трохи пересушує волосся, тому довго користуватись лише ним не раджу. Аромат теж класний.

Ну чесно. Вони безсульфатні, але просто ні про що. Промивають погано (а я маю з якими безсульфатними порівняти), піняться теж (особливо Melica). У Melica хіба що аромат сподобався, а от в Nature Box ще й він мерзотний. Словом - бувайтепрощавайте))

Тут не можу нічого наговорювати, просто моя колористка на неї нафукала)) Вона зволожуюча, має досить приємний ненав'язливий аромат. Не дуже жирна, але цілком економна. Віддала мамі)

Я взагалі люблю і шампуні, і кондиціонери цієї марки. Кондиціонер легенький, добре розплутує і не обтяжує волосся (тож підійде навіть для тонкого), аромат класний, тримається довго. Єдиний мінус - не дуже економний розхід. Рекомендую сміливо)

❓❓❓ Пробували щось із цих продуктів? Діліться відгуками)