Ta_nyaaaaaaa

Мої порожні баночки 🧴

Мої порожні баночки 🧴

Усім привіт ☺️🌸

Сьогодні хочу поділитися враженнями про використані засоби. Писатиму коротко про кожен із них. У використанні усі ці баночки були останні декілька місяців.

Виробник позиціонує цей засіб саме як есенцію для блиску волосся, однак, як на мене, це звичайнісінька олійка.

Консистенція жирненька, що типово для олійки, гарно переливається. Волосся після використання м'яке та блискуче.

Для мене це не вау-ефект. Звичайна олійка, не зачепила. Те ж саме масло для волосся від CHI вразило набагато більше, ще й бюджетнінше за це. Тому покупку не повторю

Цим шампунем користуюсь з травня 2023 року.

Як же я була рада, коли знайшла шампунь, який гарно вимиває жирну шкіру голови. Ідеально, я б сказала. Приємний аромат, відсутні силікони у складі, відмінне очищення шкіри - усе це про згаданий шампунь. Допомагає зберегти свіжість волосся 3-4 дні.

Чергую його з чоловічим Шаума та єгипетським шампунем з чорним тмином (про нього писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/21019/)

Повторювала і буду повторювати ще обов'язково. Цей шампунь - знахідка для мене 💕

Есенцію використовувала як маску. Мені вистачило на +/- 5 разів.

Розхід у продукту дуже маленький, бо консистенція доволі щільна. Залишала на волоссі всього на 10-15 хв, а ефект наче після салону 😍 Волосся м'яке, шовковисте, розгладжене, блискуче, аж переливається. 🤩

Цю малютку отримала у подарунок і дуже задоволена. Правда не можу знайти повномірний об'єм засобу 😩

Рекомендую спробувати хоча б мініатюру, як була у мене)

Став одним з найулюбленіших кондиціонерів для волосся 💕 Більше люблю хіба Syoss i TreSemme))

Часто наносила і змивала або відразу, або через 2-3 хв, проте ефект був завжди)

Отож кондиціонер з протеїнами від СР-1 виявився ефективним засобом, бо виконує всі свої функції: робить волосся м'яким,блискучим і добре зволожує.

У мене був маленький об'єм 100 мл, поки не планую повторювати, бо хочу знову повернутись трішки до улюбленого Garnier, який для мене служить як мультитаскер ☺️

Взагалі не здивував, не вразив і не запам'ятався. Дуже посередній кондиціонер. Інколи волосся після нього було жорстке, інколи працював трохи краще, робив волосся трішки м'якшим, не знаю з чим це пов'язано. Однак ніякої "магії" чи вау-ефекту.

Мені відомо багато хороших кондиціонерів чи бальзамів для волосся, тому цей повторювати не стану. Єдине - дуже сподобався аромат 🤤

Так, так, так! Крутезний кислотний тонкі за свої кошти. Однак може бути надто агресивним для чутливої або не знайомої з кислотами шкіри.

Чудово підсушує висипання уже за 1 ніч. Має мега-приємний фруктово-ягідний аромат. Економний у використанні, мені вистачило десь на 7+ місяців, потім просто стояв, бо уже хотілось спробувати щось нове)

Словом, вважаю цей тонік маст-хевом для проблемної, жирної/комбі шкіри.

Наспавді мені складно щось сказати про цей флюїд.

Попався він мені у акційному наборі Лярош для пошкодженої та подразнененої шкіри. Вистачило на 1 використання.

З одного боку мені сподобалася легка текстура, але флюїд надто рідкий, наче водичка. При нанесенні комфортно відчувається на шкірі, протягом дня не блищить та не скочується з обличчя.

Я не зовсім зрозуміла цей СПФ. Та й дуже рідка консистенція відштовхує від покупки повнорозмірного формату.

Тому щодо нього кожен вирішує для себе: передусім ставие собі питання чи любите дуже рідкі спф?

Знаю, що у цих масок склад зовсім не дуже, але люблю їх. Познайомилася з ними ще в шкільні роки, згодом роки 2-3 не користувалась. А під час блекаутів, коли однією з розваг був похід в А, я ухватила ці дві баночки.

Більше мені подобається маска з кокосом 🥥 Саме на моєму волоссю вона дає кращий ефект. Волосся м'яке, гарно зволожене і розгладжене (для мене це найважливіше, бо маю пористе волосся).

Маска з олією аргани сподобалась трішки менше, але використала і її)

Вважаю, що по ефекту ці маски за свої гроші ТОП, однак про склад так не сказати 🙊

Ця пінка відправляється у список фаворитів засобів для очищення обличчя. Вона гарно піниться в руках, дбайливо очищує шкіру обличчя і найголовніше - не залишає відчуття стягнутості після змиття 🔥

У мене був об'єм 30 мл, брала його у невеликі подорожі і вистачило надовго. Дуже крутий варіант, візьму ще таку мініатюрку 🥰

Нещодавно я співала оди Purito у дописі про їх найідеальніший бб-крем (ось тут 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/20446/), тепер продовжу про цю сироватку.

Ця сироватка чудово зменшує подразнення, запалення, покращує загальний стан шкіри, дуже круто зволожує. Скажу по секрету 🤫: влітку, коли моя шкіра не потребує такого потужного зволоження як у холодний новою, я інколи використовувала цю сироватку і не закривала її кремом. Настільки вона живила і зволожувача мою шкіру. Абсолютно не липка та комфортна. Саме те для нанесення після активів 👍🏻

Головний бонус - відсутність запаху, що робить цю сироватку ідеальною для мене, бо обожнюю засоби для обличчя без ароматів. Ідеально для чутливої шкіри.

Моя шкіра стала помітно гладшою, сяючою та здоровою після використання сироватки протягом 4х місяців.

Щиро рекомендую її для всіх, хто шукає ефективний і нейтральний за запахом продукт для догляду за шкірою, !передусім чутливою!

Отож як висновок, більшість використаних продуктів задовольнили мене та потреби волосся/шкіри. Це, безперечно, радує) Сподіваюсь цей допис був корисним.

Дякую за увагу 😘🫶🏻